Hjem Dyr Han fikk tilbake hunden etter 2 år. Les den utrolige historien som viser hvorfor alle bør merke kjæledyrene sine!

Han fikk tilbake hunden etter 2 år. Les den utrolige historien som viser hvorfor alle bør merke kjæledyrene sine!

«Dette er et mirakel!» Det er ordene til en mann som trodde han aldri ville se igjen hunden sin, frem til i dag!

For 2 år siden gjennomgikk Jose en vanskelig tidsepoke av livet. Han hadde en tøff skilsmisse, mistet huset, endte opp på gaten og hadde ikke andre valg enn å bo i bilen sin.

Jose skaffet seg valpen Chaos. Hunden ble fort en bestevenn. «Chaos har hjulpet meg gjennom så mye i livet, han fulgte med meg overalt!» 

Chaos er en stor hund med mye energi som lever opp til navnet sitt. Jose visste at han var nødt til å finne en bedre midlertidig bosituasjon for sin beste venn. Det store dyret kunne ikke bo i en bil. En venn av en venn kunne ta vare på Chaos til Jose fikk orden på sakene sine igjen.

Etter tre måneder begynte ting å snu for Jose. Han var klar til å tilby hunden sitt et godt hjem igjen. Tragisk nok så nektet vennen å gi Chaos tilbake. Jose var knust.

«Jeg trodde aldri jeg skulle få se hunden min igjen», sier Jose.

Men ting snur fort her i livet, og de merkeligste tilfeldigheter kan inntreffe. Forrige uke fikk en ansatt ved en dyrebeskyttelse, Winnebago County Services, melding om en hund som gikk alene langs motorveien. Dyrebeskyttelsen rykket ut og bragte hunden inn. 

Torsdag 28 april 2016 mottok Jose en epost. Det var en påminnelse om at det var på tide å oppdatere microchip-informasjonen for Chaos. Jose ble lei seg. Han begynte å tenke på sin tapte venn og hvor han kunne befinne seg nå. Han satt seg ned og så på gamle bilder av Chaos. Plutselig ringte telefonen! 

Torsdag ettermiddag ringte en ansatt fra dyrebeskyttelsen det telefonnummeret som var knyttet til microchipmerket til Chaos. Den ansatte informerte Jose om at hunden hans befant seg i deres beskyttelse.

Jose spratt opp av stolen. «Chaos!?» ropte han ut mens han begynte å gråte. «Jeg var uten ord, klarte bare å smile. Jeg kunne rett og slett ikke tro det.»

Han dro for å hente Chaos neste morgen. Dyrebeskyttelsen satt seg ned og pratet med Jose. De ville vite hva han følte og vite mer om bakgrunnen til Chaos. 

«Jeg kunne ikke komme til dyrebeskyttelsen raskt nok. Jeg klarte knapt å vente på at dere skulle åpne, slik at jeg fikk se Chaos igjen! Jeg dro klokken 08.00 og hadde 1,5 timer kjøretur foran meg, jeg var så nervøs!»[Sc:nyeste]

Når dyrebeskyttelsen spurte Jose om hva han nå tenker om å mikrochipmerke kjæledyr svarte han, «Jeg gikk noen runder med meg selv før jeg skaffet microchip til Chaos. På det tidspunktet var det en dyr investering for meg. Jeg levde fra lønning til lønning og bekymret meg for å ha råd til mat og hus. Men jeg hadde en følelse av at det var lurt å investere de pengene, det viser seg nå å være det beste jeg noen gang har gjort! Helt ærlig, uten den chippen, vet jeg at jeg aldri hadde sett Chaos igjen.»

Dyrebeskyttelsen filmet gjenforeningen mellom Jose og Chaos og det er virkelig et rørende øyeblikk. Chaos var både redd og nervøs i starten.. Men se videoen i bunnen av denne artikkelen for å se reaksjonen hans da han oppdaget hvem som ventet på han!

«Jeg har aldri vært lykkeligere. Dette har fjernet en tung bør fra skuldrene mine. Jeg er så takknemlig for at dere har funnet hunden min», sier Jose.

Jose har også et råd til alle kjæledyreiere, «Betal prisen for microchipmerking! Den prisen satt opp mot nervøsiteten for aldri å finne igjen en venn som forsvinner er absolutt verdt det!»

Dyrebeskyttelsen som fant Chaos stiller seg bak oppfordringen. 

Aldri undervurder viktigheten av å microchipmerke kjæledyrene dine. Jose var snill og ydmyk og vi kunne ikke vært gladere for han og Chaos. Takk for at du merket vennen din! Han hadde ventet så lenge på deg! Vær så snill å del!

Kilde for historie: Facebook

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com