fredag, september 25, 2020

Fikk is av moren da han slo ned en gutt i barnehagen

Mest lest nå

7 øvelser som lindrer isjias-smerter

Isjias-smerter kan være så vonde at man blir helt invalidisert.  Med disse sju øvelsene, kan man lindre smerten, og forhåpentligvis fungere bedre i hverdagen. Isjias-smerter...

Få er så stolte over at sønnen juler opp andre gutter i barnehagen som det mamma Katie Bryant er.

– Jeg tok han med ut og kjøpte is, sier mamma Katie ifølge Love What Matters. Hun er tydelig stolt over at sønnen sto opp for en klassekamerat som ble mobbet.

Softis foto: Pixabay

Da Katie Bryant kom for å hente sønnen i barnehagen ble hun møtt av en gråtende gutt som gjemte ansiktet i hendene. I andre enden av rommet satt sønnen med armene i kors og øyebrynene snurpet sammen i en sinnarynke. En assistent satt på huk foran sønnen hennes og forsøkte å snakke med han. 


Assistenten spurte han feil spørsmål, sier Katie. Istedenfor «slo du han» burde hun spørre «hva skjedde». Det er viktig å se etter hvorfor ikke bare hva. 

Når Katie ber sønnen fortelle hva som har skjedd, og hvorfor det skjedde, forteller sønnen.

Barna ble sendt i grupper på tre og tre til badet. 

– Så de sendte oss inn der da den store gutten der borte begynte å skubbe den lille gutten, forteller han mens han peker på den gråtende gutten i hjørnet som nå ser dypt skyldig ut. 

Foto: privat

Han som hadde begynt å skubbe var halvannet hode høyere enn den lille gutten han bøllet med. 

– Han dyttet han igjen og igjen, og jeg ba han stoppe! Jeg kunne ikke gå og hente en lærer og la den lille gutten bli skadet. Så jeg slo han hardt, forteller Katies sønn.

Moren hyller altså at sønnen tok igjen for den lille gutten som ble mobbet. Samtidig skriver hun at hun vet at hun nå legger hodet på blokka ved å dele historien.

LES OGSÅ: 15-år gammel gutt ble slått til blods på vei hjem fra skolen – Foreldrene vil gi mobbing et ansikt

«Jeg er klar over at jeg kommer til å få en del hatske meldinger. Slik er internett. Folk kan slenge stygge kommentarer bak anonyme profiler. Men; min sønn har all støtte fra meg til å ta igjen ovenfor ditt barn, dersom han ser barnet ditt mobbe andre. Jeg lærer han ikke å løse problemer med knyttenevene, og han vet at han skal finne en voksen om det er mulig. Men noen ganger går det ikke. Om det er tilfelle så er det bra å stå opp for de som er svakere og blir plaget. Jeg vil ikke unnskylde for det.»

Hva mener du? Har dere moren et poeng eller oppdrar hun sønnen sin helt feil? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter