torsdag, juli 29, 2021

Fikk sjokk da hun så kjønnet på babyen. Første gutt i familien på 50 år

Mest lest nå

Fotografen Neely Ker-Fox har vært med på over hundre fødsler i til sammen seks år. Men hun har aldri sett en liknende reaksjon som da Dara Crouch skjønte at hun hadde født en sønn.

I Dara Crouchs (29) familie, er det nemlig bare jenter. Det er over femti år siden det sist ble født en gutt. Dara og mannen hadde en datter fra før, og da hun ble gravid igjen, var både hun og hele slekta helt sikker på at det var med en jente. Det skriver Fasbiosa.

Så sikker var Dara, at hun ikke en gang brydde seg med å finne ut kjønnet på ultralyd.


Baluba på fødestuen

Da fødselen nærmet seg, dukket fotografen Neely Ker-Fox opp på sykehuset. Hun var leid inn av de kommende foreldrene til å fotografere under fødselen.

Og gjett om det ble baluba på fødestuen da det viste seg at den nybakte verdensborgeren var en gutt.

Dara sier til ABC at hun var helt sikker, helt til siste øyeblikk, at det var en jente. Hun hadde aldri i sine villeste fantasier trodd at det skulle bli en gutt.

Et skikkelig blinkskudd

Neely Ker-Fox sier til avisen at hun fikk et skikkelig blinkskudd av den nybakte moren akkurat i det hun sjekker kjønnet på babyen og skjønner at det er en gutt.

LES OGSÅ: Den nyfødte gutten holdt noe spesielt i hånden etter fødselen

«Vi var der alle sammen i dette veldig sårbare øyeblikket. Og vi gråt alle sammen da vi skjønte at det var en gutt», sier hun.

Lille Liam Crouch veide drøyt tre kilo da han ble født. I dag er han fire år gammel, og er uten tvil øyesteinen i slekta.

Foto: Facebook / privat

Bildet går viralt

Neely Ker-Fox har postet bildet av den forskrekkede moren på Facebook, og det gikk raskt viralt. Til og med i dag, fire år senere, lar folk seg underholde av det fantastiske blinkskuddet.

Foto: Ker-Fox Photography

Del gjerne videre om du fikk deg en oppmuntring av dette bildet!

LES OGSÅ: Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter