lørdag, juni 6, 2020

Fikk sjokk når hun så datterens arm – deler hun bildene for å advare andre foreldre

Mest lest nå

«Til alle foreldre og barn. Sett dere ned sammen og se grundig på disse bildene», skriver Jamie Prescott fra Bristol på Facebooksiden sin. Hun har delt flere bilder av armen til hennes 10 år gamle datter Ellie og ønsker med innlegget å advare foreldre mot en dumdristig trend som sprer seg blant unge mennesker.

På bildene ser man et stort brannsår på datterens arm. Det vesker og er betent etter flere ukers intensiv behandling. Alt på grunn av en ny, farlig trend blant barn og unge.

«Hun må besøke sykepleier en gang i uken», foreteller den britiske moren til avisen The Sun. «Episoden fant sted tirsdag den 18. april, men jeg oppdaget ikke noe før dagen etter. Da hun kom hjem fra skolen hadde hun store byller på armen», fortsetter hun.


Datteren hadde vært i den nærliggende Kingsgate Park sammen med venner da hun ble bedt om å holde frem armen.

Foto: Jamie Prescott

Deretter tok vennene frem en spraydeodorant og sprayet den kalde deodoranten direkte på huden hennes.

Foto: Jamie Prescott

Utfordringen går ut på å holde ut smerten så lenge som mulig. Flere lager har advart mot trenden da barna risikerer å få alvorlige forbrenninger på huden.

Forbrenningene skyldes at vesken i deodoranten er kald og under trykk. Når vesken kommer i direkte kontakt med huden, så fører det til at veskens kalde temperatur fryser og brenner hull i huden.

«Hun forsto ikke konsekvensene og hadde ikke engang hørt om deodorantutfordringen før den dagen», forteller Jamie til avisen. «Bildene er fra min datters arm tre uker etter hendelsen».

Her kan du se innlegget hennes på Facebook:

I seldom rarely do this, but on this occasion, I would like this post spread wide and far…..For any parents who have…

Publisert av Jamie Prescott Fredag 4. mai 2018

 

129,805FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter