torsdag, juli 2, 2020

Fikk sparken fordi hun var gravid – skrev et innlegg på Facebook som skapte store problem for sjefen

Mest lest nå

Syklet over 3000 km for å høre datterens hjerteslag en siste gang

"Hun reddet meg og jeg kan ikke betale henne tilbake. Jeg skulle ønske jeg kunne, men jeg kan ikke." Dette er ordene til Loumonth Jack. Han...

Å miste en jobb vil stort sett alltid føles som et nederlag for de fleste av oss. Men det som er mest avgjørende for hvordan vi håndterer å miste jobben, er måten det blir gjort på og årsaken som ligger bak. 

Å miste jobben ble tilfellet for Kameisha Denton. Kvinnen som bor i Washington ble sparket fra jobben sin for en horribel grunn. Og kanskje verst av alt var måten hun ble sparket på.

Var ikke oppført på turnusen 

I følge The Mirror startet det hele da Kameisha, en ansatt hos Jersey Mike’s – en sandwichbutikk – la merke til at hun ikke var oppført på ukens turnusplan. Hun tok kontakt med lederen sin for å forhøre seg om hva som var grunnen.


Kameisha sendte en tekstmelding til sjefen, men hadde aldri forestilt seg svaret hun skulle få. Til hennes store overraskelse svarte hennes leder med en melding som informerte om at hun hadde fått sparken.

Tekstmeldingen hun mottok var som følger:

«Hei, jeg beklager å informere deg om dette, men du kommer ikke til å jobbe mer på Jersey Mikes. Det er ikke en god tid for oss å ha noen som skal ut i fødselspermisjon i flere måneder uansett. Du klarte ikke å fortelle meg dette under vårt intervju. Lykke til.»

Kameisha ble naturligvis sjokkert, mens også undrende. Er dette i det hele tatt lov? Hun publiserte et bilde av meldingen på Facebook og ba sine venner om råd.

Innlegget hennes tok raskt fyr i sosiale medier og fikk tusener av delinger. Og Kameisha ble trygget av alle kommentarene som rant inn, «nei dette er ikke lov!»

Fikk smake karma

Sandwichkjeden hadde et problem. Facebookposten til Kameisha nådde så mange mennesker at ryktet deres hadde fått seg en alvorlig knekk. De kunne ikke se på uten å gjøre noe.

Det endte med at lederen til Kameisha mistet jobben sin.

Eier og franchisetaker av den aktuelle butikken, Tim Trieb, sier at det som hendte er sterkt beklagelig. Det strider mot selskapets politikk, og er helt uakseptabelt.

Kameisha ble tilbudt sin gamle jobb tilbake, men takket nei. Heldigvis har hun, etter at innlegget hennes gikk viralt, fått mange jobbtilbud.

Av og til slår karma bare tilbake! Trykk på deleknappen om du er enig i at denne lederen fortjente å miste jobben! 

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter