Hjem Familie Fikk tre døtre på fire år – Én spesiell detalj gjør at de nå er verdenskjent

Fikk tre døtre på fire år – Én spesiell detalj gjør at de nå er verdenskjent

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

3. september har allerede vært en merkedag for ekteparet fra Florida i fire år. Og i år ga dagen dem hele tre grunner til å feire.

Jeremy og Sauhry Turner fra Ocala i Florida ble foreldre for første gnag da de ønsket datteren Jasmine velkommen til verden den 3. september 2020.

Året etter ble de foreldre til enda en liten jente, Jessica. Hun ble født 3. september 2021.

Da lillesøster Juliet kom til verden tidligere i år, ja da kom jammen hun også den 3. september.

– Jeg er i syvende himmel nå. Jeg er den mest lykkelige pappaen i Ocala, sier Jareemy Turner ifølge ABC News i et intervju med Good Morning America.

Han legger til:

– Vi var sjokkerte og overrasket over at også den tredje ønsket å komme til verden den 3. september, akkurat som søstrene hennes, sier han.

Foto: Privat

Da fødselen satte i gang begynte ryktene om det utrolige sammentreffet å spre seg på sykehuset. Og det er ikke bare foreldrene som er mildt sjokkerte. Også legene ved sykehuset var målløse. Legene fortalte foreldreparet at de aldri tidligere hadde opplevd noe slikt.

Men det at alle de tre døtrene har valgt å komme til verden samme dag er naturligvis ikke helt uten utfordringer: Mens Jeremy og Sauhry var på fødestuen, ventet to små jenter hjemme. De hadde nemlig bursdag. Dermed måtte pappa Jeremy sjonglere fødsel og barnebursdag.

Han klarte å ta en rask tur hjem, der han hadde ballonger og kake til de to eldste jentene og inviterte familiemedlemmer

– Vi ga dem gaver og ballonger, og kake. Så dro jeg tilbake til sykehuset, forteller trebarnsfaren.

Og bursdagssangen er enda et tema – skal den synges tre ganger? Familien Turner har løst det slik at jentenes navn nevnes etter alder når de synger.

LES OGSÅ: Fotografen stopper opp når hun ser navnene til disse to babyene – Bildet hennes deles verden rundt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com