søndag, mai 9, 2021

Fikk tvillinger med Downs syndrom. Nå deler de bilder for å vise sannheten bak livet deres

Mest lest nå

Tvillingene Charlie og Milo ble født med Downs syndrom. Foreldrene ønsker å vise verden hvordan det er å oppdra to barn med syndromet.

Dan og Julie McConnel ønsker å vise bade oppturene og nedturene, det som er vanskelig og det som er fantastisk. Det skriver Today.

«Mitt håp er å tiltrekke meg familier som venter barn med Downs syndrom, for det kan være veldig skremmende», sier Julie.


«Jeg håper folk finner oss, og ser hva dette er og hvordan livet kan bli. Det kan være gøy, det er fullt av kjærlighet, det er ikke skummelt. Vi har aldri angret, og det er så mye glede i livet vårt, og jeg håper folk får se det», sier hun videre.

Ønsker å skape et samfunn

Julie ønsker å skape et samfunn for foreldre til barn med Downs syndrom. Et sted der de kan dele erfaringer og lære fra hverandre.

LES OGSÅ: Nettroll hetset jenta med Downs syndrome da hun spiste bursdagskaken sin. Nå vil faren ta hevn

«De bruker litt lenger tid på å nå milepæler, men når de når målene, feirer vi som ingen andre foreldre gjør», sier Julie om barna.

«Vi lager fester og vi er så glade for dem når de klarer disse tingene», sier hun.

En spennende tid

«Det er stort å vise alle andre at vi er her, og det er alle disse barna i samfunnet vårt, og vi håper at de vil se oss og huske oss og at ting vil fortsette å endre seg i verden slik at vi møter mer aksept», sier pappen til tvillingene, Dan.

«Vi står på skuldrene til andre foreldre som har banet vei for alle disse tingene som har skjedd, og det er en spennende tid å ha barn med Downs syndrom på. Jeg vil se dem vokse opp og gjøre alt de ønsker å gjøre», sier han videre.

Nå deler vi bildene videre for å hylle og hedre alle som er annerledes!

LES OGSÅ: Hun ble mobbet fordi faren hadde Downs syndrom. Nå hyller hun faren på hans 50-årsdag

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter