tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Han fikk et ultimatum av kjæresten; meg eller hunden....

Han fikk et ultimatum av kjæresten; meg eller hunden. Da skrev han denne annonsen!

-

Det er ikke alle mennesker som har like mye til overs for kjæledyr. En mann ved navn Getzen endte opp med en kjæreste av denne sorten. De hadde vært kjærester i fire år da de besluttet å ta forholdet et steg videre; paret skulle endelig flytte sammen.

Getzen eier en hund som han elsker over alt på jord. Men hunden Molly og den innflyttede kjæresten gikk ikke spesielt godt sammen. Det gikk så langt at kjæresten stilte et ultimatum til Getzen: «Du får velge, det blir enten meg eller Molly.» 

Getzen klarte knapt å tenke tanken på å skulle leve uten sin kjære hund. Det endte med at han publiserte følgende annonse:

«Kjæresten min liker ikke hunden min, Molly. Derfor må jeg finne et nytt hjem til henne. Hun er renraset og kommer fra et godt område, vi har tilbragt fire år sammen. 

Hun liker å spille spill men er ikke særlig dressert. Hun har langt hår som krever mer stell enn vanlig, det samme gjelder hennes klør. Hun elsker å bli dullet med. 

Hun sover dessverre ikke så ofte og lager mye lyd om natten, dette tar hun igjen med å sove når jeg er på jobb. Hun spiser bare den beste og dyreste maten. Hun møter deg ALDRI i døren etter en lang dag på jobb, og hun gir deg ikke ubegrenset med kjærlighet når du trenger det som mest. 

Hun biter ikke men elsker å krangle. 

Så….Om noen er interessert i min 30-år gamle egoistiske kjæreste, kom og hent henne! Min hund og jeg ønsker at hun flytter så raskt som mulig, så det haster! 

Noen dager etter publiseringen av annonsen kom en oppdatering fra Getzen: Kjæresten hadde vendt tilbake til sine eiere (foreldre), han og Molly er nå på utkikk etter en ny partner! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...