Dyr Han fikk et ultimatum av kjæresten; meg eller hunden....

Han fikk et ultimatum av kjæresten; meg eller hunden. Da skrev han denne annonsen!

-

- Reklame -

Det er ikke alle mennesker som har like mye til overs for kjæledyr. En mann ved navn Getzen endte opp med en kjæreste av denne sorten. De hadde vært kjærester i fire år da de besluttet å ta forholdet et steg videre; paret skulle endelig flytte sammen.

Getzen eier en hund som han elsker over alt på jord. Men hunden Molly og den innflyttede kjæresten gikk ikke spesielt godt sammen. Det gikk så langt at kjæresten stilte et ultimatum til Getzen: «Du får velge, det blir enten meg eller Molly.» 

Getzen klarte knapt å tenke tanken på å skulle leve uten sin kjære hund. Det endte med at han publiserte følgende annonse:

«Kjæresten min liker ikke hunden min, Molly. Derfor må jeg finne et nytt hjem til henne. Hun er renraset og kommer fra et godt område, vi har tilbragt fire år sammen. 

Hun liker å spille spill men er ikke særlig dressert. Hun har langt hår som krever mer stell enn vanlig, det samme gjelder hennes klør. Hun elsker å bli dullet med. 

Hun sover dessverre ikke så ofte og lager mye lyd om natten, dette tar hun igjen med å sove når jeg er på jobb. Hun spiser bare den beste og dyreste maten. Hun møter deg ALDRI i døren etter en lang dag på jobb, og hun gir deg ikke ubegrenset med kjærlighet når du trenger det som mest. 

Hun biter ikke men elsker å krangle. 

Så….Om noen er interessert i min 30-år gamle egoistiske kjæreste, kom og hent henne! Min hund og jeg ønsker at hun flytter så raskt som mulig, så det haster! 

Noen dager etter publiseringen av annonsen kom en oppdatering fra Getzen: Kjæresten hadde vendt tilbake til sine eiere (foreldre), han og Molly er nå på utkikk etter en ny partner! 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kronprins Håkon om døden: – Skremmer meg litt, men er ikke redd

Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit er i disse dager sammen med 19 forfattere i Tyskland med litteraturtoget. Kronprinsen er...

Wenche Myhre med gladmelding til fansen

Wenche Myhre (72) er ikke veldig aktiv på sosiale medier. Det har hun tidligere sagt at hun skal bli...

– Dette er ansiktet til metamfetamin

Cody Bishop (27) fra Missouri i USA begynte og ruse seg på heroin og metamfetamin. På bare sju måneder...

Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren hans, Arne Ulvolden (84) er igjen ute på reise. Denne gangen befinner de...

Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

I slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt...

Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen – nå deles bildet over hele verden

Som barn er det alltid spesielt å bli tatt et litt høytidelig bilde av. Det årlige bildet i barnehagen...