Forsiden Historier fra livet Filip (7) har kort tid igjen å leve - Hans siste ønske...

Filip (7) har kort tid igjen å leve – Hans siste ønske er å bli gravlagt ved siden av sin døde mor

Syv år gamle Filip Kwasny fra Essex i England har det ikke som andre syvåringer. Han skulle tilbragt dagene sine til skole, lek og hygge. Men Filip må tilbringe resten av sin tid her på jorden i en sykehusseng.

Filip har leukemi, en sykdom som har spredt seg til guttens tarmer. Det er dessverre ingen håp om å overleve, det eneste legene nå kan gjøre for Filip er å gjøre den siste tiden så lite smertefull som mulig.

Reklame

Mirror skriver om saken som skaper et stort engasjement i England. Guttens eneste ønske er å få lov til å bli begravet ved siden av sin avdøde mor, slik at hun kan passe på han i himmelen.

Filips mor døde også av kreft. Hun døde i Polen i 2011 og ligger også begravet der. Filip Kwasny må derfor flyttes til Polen for å få oppfylt sitt ønske. Familien samler nå inn penger via en innsamlingsaksjon på internett for å kunne gjennomføre dette.

Foto: PA Real Life

Faren til Filip, Piotr Kwasny, håper familien skal få inn nok penger til å kunne realisere ønsket.

– Filip vil begraves sammen med sin mor. Så nå må vi klare å få til dette, han er opptatt av at moren skal passe på han i himmelen, sier faren til Mirror.

LES OGSÅ
Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

Faren må leve i uvisshet om hvor lenge han får ha sønnen sin hos seg. Legene kan nemlig ikke si noe eksakt om hvor lenge han har igjen. Men utfallet er uunngåelig. Gutten klarer ikke å spise, all mat kastet opp igjen. Magen fylles langsomt med væske, noe som presser organene sammen og gjør at Filip har vanskelig for å prate og puste.

Foto: PA Real Life

Faren forteller til Mirror at Filip vet at han skal dø, men at han trøster seg med tanken på å bli begravet sammen med mor.

Heldigvis vil ønsket til Filip nå bli en realitet. Innsamlingsaksjonen har på nåværende tidspunkt resultert i over 400.000 norske kroner.

Når du reiser fra denne jorden, hvil i fred lille Filip, sammen med din mor. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT