Politiet kaller han for araberjævel og ber han dra hjem der han kommer fra.

71

Nobakht Ahad ble kjørt ut i skogen av politiet. De truet, slo og pekte våpen mot han. Alt finnes på en lydfil som Ahad selv tok opp med mobiltelefonen sin.

Denne saken skaper i dag store overskrifter i Sverige. Det oppsto bråk og tumulter på et asylmottak som ligger i Emmaboda. Flere politibiler og rundt 15 vakter kom til plassen.

Til barometern forteller Ahad at han var på asylmottaket med noen journalister. Han ble bedt om å forlate asylmottaket men ble etterhvert skubbet inn i en av politibilene.

Ahad forklarer at han ble sparket hardt i siden og i hodet. Blodet fosset. Han forteller videre at politiet dro han ut av bilen midt i skogen mens de rettet våpen mot han.

På lydfilen kan vi tydelig høre en opphetet situasjon:

«Jeg skal gi deg en omgang bank, pass deg», sier politiet i det Ahad blit dratt ut av bilen. «Gå for helvete, dra hjem din jævla araberjævel, dra hjem til ditt jævla land ditt jævla pakk».

For under en måned siden var Ahad en av dem som fikk heder og omtale etter at han hadde hjulpet å slukke en brann i et flyktningemottak i Nybro.

I klippet under får du se en tydelig redd Ahad fortelle hva som har skjedd til avisen, og høre lydopptaket fra mobilen hans.

SISTE NYTT