in

Finn Christian Jagge er død – dette er familiens ord

Finn-Christian Jagge

Den tidligere alpinisten Finn Christian «Finken» Jagge er død. Han ble bare 54 år gammel. Det er konen hans, Trine-Lise Jagge som bekrefter dødsfallet gjennom et innlegg på Facebook.

I nyere tid er Finn Christian kjent som vinneren av Mesternes Mester i 2011. Men hans største bragder kom som alpinist hvor han blant annet tok gull i OL i Albertville i 1992. Han har også tatt syv seire i verdenscupen.

I 2000 la «Finken» opp som alpinist.


Konas sørgmodige ord

I et innlegg på Facebook beskriver Trine-Lise hvor mye ektemannen hennes betydde for familien.

«Vår største kjærlighet, vår største helt og klippe. Verdens beste Pappa og verdens beste MesterHubby, døde i dag, etter akutt sykdom❤️Det er ubeskrivelig vondt og vi er helt knust.», skriver hun.

Vår største kjærlighet, vår største helt og klippe. Verdens beste Pappa og verdens beste MesterHubby, døde i dag, etter akutt sykdom❤️Det er ubeskrivelig vondt og vi er helt knust.

Posted by Trine-Lise Jagge on Wednesday, July 8, 2020

Sykdom

Se og hør har snakket med familien som forteller at «Finken» ble innlagt på Ullevål sykehus med akutt sykdom for fire uker siden. De siste dagene forverret situasjonen seg.

https://www.instagram.com/p/CCYrBmRlw6K/

Dette var utrolig trist å høre. Våre varmeste tanker og kondolanser sendes til familien. Hvil i fred Finn-Christian Jagge.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Tone Ingebrigtsen

Tone Ingebrigtsen fylte 50 – slik hyller sønnene henne

Brødre smittet av byllepest i Mongolia