Hjem Kjendisnytt Finske menn ler av «matchomannen» Andrew Tate etter badstubilde

Finske menn ler av «matchomannen» Andrew Tate etter badstubilde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate beskriver ofte seg selv som den ultimate «alfa-hann». Men da han delte et bilde fra badstuen begynte finnene menn å le.

37-åringen er kjent for sine kvinnefiendtlige synspunkter. Han står nå overfor kriminelle anklager for seksuelle overgrep i to separate saker.

Alex Tate og hans bror, Tristan Tate, har siden 2022 kjempet mot anklager fra rumenske påtalemyndigheter som inkluderer menneskehandel.

Alex Tate
Alex Tate har millioner av følgere på sosiale medier, og omtaler seg som den ultimate «Alfahann». Foto: Alex Tate / Instagram

De ble arrestert i Romania i mars på grunn av en arrestordre utstedt av britiske myndigheter, som anklager dem for sexforbrytelser. Tate er under etterforskning for blant annet menneskehandel, voldtekt og seksuelle overgrep.

Matchomannen i badstu

Alex Tate er kjent for å legge ut bilder og videoer som skal fremheve han som «tøff». Men da han postet et bilde på X, fikk han høre det fra sine finske følgere.

Alex Tate
Foto: Alex Tate / X

Bildet viser Tate mens han svetter i badstuen, men det tok ikke lang tid før finske brukere begynte å spøke med det tidligere kickbokserens saunaøkt. Flere finner påpekte visse avslørende detaljer i bildet som de fant humoristiske.

Jiri Keronen, lokalpolitiker for partiet Sannfinländarna i Esbo, påpekte først at termometeret i badstuen ser ut til å vise rundt 50 grader, noe som anses som ganske lavt for en så stor badstu.

«Du sitter i en kald badstu, på den nederste raden som vanligvis er reservert for barn,» skriver Keronen.

En annen bruker bemerket at Tate hadde på seg en håndkle og shorts eller boksershorts, noe som i finsk saunaetikette er et stort brudd på tradisjonene.

«Det er en stor tabbe. I tillegg sitter personer som anses for å være lavt i hierarkiet vanligvis på den nedre raden,» skrev brukeren.

Ettersom flere og flere ble oppmerksomme på bildet, spredte det seg raskt i sosiale medier i Finland, og kommentarene fortsatte å strømme inn.

«Bokstavelig talt alle i Finland ler av dette bildet. Du har på deg shorts/badeshorts OG et håndkle, du sitter på den laveste raden, og det ser ut som om du har en pinne i rumpa. Ekte menn sitter nakne og avslappede på den øvre raden. Og de kaster vann på ovnen,» skrev en annen finsk bruker.

Selv om noen av Tates amerikanske følgere prøvde å forsvare ham med kommentarer som «I hvilken verden er 50 grader kaldt?», svarte andre raskt: «50 grader i en badstue er kaldt, det er ingen vits i å argumentere mot det.»

Lokalpolitiker Keronen avsluttet med å bemerke: «Få ting forener finnene så mye som en badstue. Badstuen er vår nasjons fristed.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com