onsdag, juli 15, 2020

Fire medlemmer av familien har dødd som følge av coronaviruset

Mest lest nå

Et fjerde medlem av samme familie har dødd av coronaviruset etter å ha blitt smittet på en familiemiddag.

53 år gamle Vincent Fusco døde på torsdag, som følge av coronaviruset. Vincents fetter og advokat som representerer familien, Roseann Paradiso Fodera, sier at han er det fjerde medlemmet av familien som har mistet livet av viruset den siste uken. Det skriver britiske Metro.

 

Vincents død treffer bare en dag etter at hans mor, Grace Fusco (73), døde av coronaviruset på samme sykehus. Hans bror, Carmine, døde også tidlig onsdag morgen på et sykehus i Pennsylvania, mens søsteren, Rita Fusco-Jackson døde sist fredag.


Alt tyder på at Fusco-familien ble smittet av viruset på en familiemiddag den 3. mars. Vincent kjente at han fikk influensa og ble lagt inn på sykehus 9. mars.

Familiens mor, Grace, og hennes andre barn, Carmine, Rita, Antonia, Joseph og Maria ble alle innlagt på sykehus med de samme symptomene en dag senere. 20 medlemmer av familien gjennomgikk tester. Det er foreløpig uklart hvordan denne familien ble rammet så hardt.

LES OGSÅFastlege koronasmittet: Har ikke vært så dårlig siden ungdomsskolen

Paradiso Fodera forteller til nettstedet People, at ingen i familien hadde underliggende helseproblemer. Ingen forventet noen gang at en familie på 11 barn skulle bli redusert slik, sier hun.

Det er vanskelig å forestille seg følelsen av tap denne familien må føle akkurat nå. Del gjerne artikkelen for å vise støtte, og som en oppfordring til at vi må ta coronaviruset på alvor. Sammen kan vi bekjempe det, ved å holde avstand!

130,163FansLik
1,479FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter