fredag, desember 13, 2019
Viralt Fireåringen ber damen i flysetet bak fjerne de stinkende...

Fireåringen ber damen i flysetet bak fjerne de stinkende føttene sine

-

Hvor mange ganger har man ikke sittet på flyet og irritert seg over folk som dunker i setet, folk som bråker og folk som legger føttene langs armlenet foran slik at du får stinkende føtter opp på siden din.

Og hvor mange ganger sier man egentlig ifra? Det er ikke alltid like lett å gi beskjed når noen gjør noe man ikke syns passer seg. Vi svelger irritasjonen, og håper at vi snart er fremme.

Lille Rodney Small (4) er i hvert fall av den typen som ikke er redd for å si ifra. Han hadde vært på besøk i Disney World i Florida, og var på vei hjem til Texas med faren sin, Darry Small. Det skriver Huffington Post.

«Det er stinkende føtter bak meg»

Plutselig oppdager han en naken fot på siden av setet sitt. Passasjeren bak hadde slengt føttene sine opp på armlenet foran seg.

Rodney nølte ikke et sekund før han ropte ut: «Det er stinkende føtter bak meg». Faren filmet det hele, og på videoen kan man se at lille Rodney tydelig blir sjokkert over føttene. Faren selv holder på å le seg i hjel.

«Hei kompis», roper Rodney og snur seg mot personen i setet bak. «Du har føttene dine bak meg», sier han videre. Så flytter passasjeren på føttene sine.

Fantastisk reaksjon

«Noen ganger holder vi voksne igjen og lar være å konfrontere andre for fredens skyld», sier faren, Darry til nettsiden Unilad.

«Men som barn ropte han ut bekymringen sin, og ansiktuttrykkene og reaksjonen hans er bare helt fantastisk», sier faren videre.

Får ikke ha føttene i sofaen hjemme

Far og sønn har også vært på «Good Morning America» etter videoen gikk viralt. Der forteller faren at damen i setet bak ba om unnskyldning. Han fortalte også at sønnen ble så sjokkert over føttene, fordi han selv ikke får lov til å ha føttene i møblene hjemme.

«Han var veldig undrende over hvorfor den regelen ikke gjaldt damen som satt bak ham. Jeg brydde meg ikke i det hele tatt, men hans reaksjon overrasket meg og ble høydepunktet på turen vår», sier faren.

Se videoen her:

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Norge kåret til verdens beste land å bo i – for 15. året på rad

FN har nok en gang kåret Norge til verdens beste land å bo i. På andreplass ligger Sveits, etterfulgt av Irland, Tyskland og Hongkong....

Babyen får høreapparat og hører for første gang – se den rørende videoen

Lille baby Georgina er født døv. Men da hun ble seks uker gammel, fikk hun prøve høreapparat for første gang. Nå går den søte...

Slik minnes verden Marie Fredriksson

Verdensstjernen Marie Fredriksson døde mandag denne uken. Hun ble 61 år gammel. Hele verden sørger over Roxette-sangeren, og flere har skrevet rørende minneord om...