torsdag, februar 25, 2021

Fireåringen sjokkerte alle da han tok den nye vennen sin med hjem – nå tar bildet fullstendig av

Mest lest nå

Om ikke fire år gamle Dominic hadde tatt med den nye vennen hjem, er det nok godt mulig moren hadde trodd det var en fantasivenn.

Stephanie Brown ble mildest talt sjokkert over å finne sønnen Dominic på fire og den nye vennen hans, en hjort, på verandaen utenfor familiens landssted i Massanutten i Virginia, USA. Dominic fortalte at han hadde blitt venn med hjorten i skogen som lå like ved.

Moren klarte å fange det unike øyeblikket med kamera, og delte det på Facebook. Der har det raskt blitt en viral hit, rapporterer ABC 8 News – WRIC ifølge Daily Mail.


Folk er imponerte over hvor rolig den lille hjortekalven ser ut til å være rundt fireåringen.

Bildet av de to, der Dominic står i pysj og slagstøvler ved siden av sin firbeinte venn har fått mer enn 16.000 likes og er delt 20.000 ganger.

De to vennene ser ut til å kose seg sammen, og det virket heller ikke som hjorten hadde hastverk med å komme seg tilbake til skogen – den vesle kalven ble stående og titte nysgjerrig på Stephanie da hun foreviget øyeblikket med mobilkameraet sitt.

– Jeg var i sjokk. Jeg tenkte at dette ikke var mulig, og trodde først det var hjernen min som spilte meg et puss, sier Stephanie til ABC ifølge Daily Mail.

Hun legger til at det som var så rart var at dette ikke var noe rart for sønnen hennes.

Dominic har kalt den nye vennen sin for Flash, etter superhelten i DC Comics.Etter at moren noe betuttet hadde foreviget de to ba hun sønnen om å følge vennen sin tilbake til skogen, slik at moren kunne finne han igjen.

Bildet tar fullstendig av

Moren publiserte bildet av sønnen og hjorten på Facebook, hvor det på en måned har fått over 100.000 totale reaksjoner. Og folk elsker bildet.

Mennesker fra hele verden deler og liker bildet, som tydeligvis treffer en nerve hos mange av oss.

Se bare på dette:

Dominic really went outside and brought a deer back…

Posted by Stephanie Brown on Tuesday, January 26, 2021

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter