Hjem Historier fra livet Firebarnsmoren deler kroppsbilder uten filter – blir rost av mennesker over hele verden

Firebarnsmoren deler kroppsbilder uten filter – blir rost av mennesker over hele verden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er ikke enkelt å skulle leve opp til samfunnets og sosiale mediers kroppsidealer. Spesielt ikke dersom man har født unger.

Mange kvinner er misfornøyde med kroppen sin og prøver å skjule «problemområder». På sosiale medier redigeres bilder for å komme tett på et uoppnåelig skjønnhetsideal.

Mexicos Irais Cadena er uenig. Hun forklarer i et Facebook-innlegg, som har blitt delt nesten en million ganger, at kvinner er sterke og vakre, selv om de ikke er «perfekte» når det kommer til utseende og kropp.

Som et eksempel nevner hun firebarnsmoren Sarah Nicole Landry, som legger ut ærlige og uredigerte bilder av seg selv på Instagram-kontoen sin @ thebirdspapaya.

Sarah nekter å bruke filter, justere eller endre på bilder av seg selv før hun publiserer dem på Instagram. Hun har født fire barn, og mener det er viktig å vise at nettopp det endrer kroppen.

– Jeg beundrer alle kvinnene som forblir sterke til tross for endringene kroppen deres går gjennom, i stedet for å føle seg nedstemt eller tenke, hvorfor meg?… De elsker seg selv og kjemper hver dag for en bedre versjon av seg selv, skriver Irais.

Nedenfor er noen bilder av Sarah. Hvert bilde har en viktig melding som Sarah skriver i bildeteksten.

«Det er 10 år siden jeg fødte. Omtrent bare 3 år siden jeg begynte å helbrede følelsesmessig og vise kroppen min respekten den fortjener.»

Vi synes Sarah er så vakker! Alle er forskjellige og alle kropper er perfekte. Det er kanskje en klisjé, men ikke mindre sant: ekte skjønnhet kommer innenfra!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com