Hjem Historier fra livet Fiskeren drar opp en «porselensdukke» fra sjøen, så hører han lyder og skjønner at den lever!

Fiskeren drar opp en «porselensdukke» fra sjøen, så hører han lyder og skjønner at den lever!

Jessice Whyte og kjæresten Josh var på ferie sammen med sønnen deres, 18 måneder gamle Malachi, for noen år tilbake. De bodde på Murphy’s Holiday Camp in Matata, New Zealand, da det fatale skjedde.

Etter en lang dag på stranden returnerte den lille familien til teltet deres for natten. Mens Jessicca og Josh sov, klarte lille Malachi å få opp glidelåsen og komme seg ut av teltet. Han kravlet ned til vannet..

Flere timer senere ble Jessica vekket av eieren for campingplassen. Malachi hadde blitt funnet flytende i sjøen. Den lokale fiskeren Guss Hutt hadde fisket fra båten sin da han så noe som han trodde var en porselensdukke i vannet.

Han forteller til avisen New Zealand Herald: «Da den fløt forbi trodde jeg at det var en dukke, så jeg strakte ut armen og tok tak i den. Jeg trodde fortsatt at det var en dukke. Ansiktet hans så ut som porselen. Plutselig hørte jeg en liten lyd og jeg tenkte: Gode Gud, den er levende».

Fiskeren Gus ved stranden der han reddet den lille gutten. Foto: Troy Baker

Gus dro Malachi opp fra vannet og reiste inn til land. Utrolig nok var Malachi bare redusert, ikke skadet, og Mr. Hutt passet på den lille mens kona prøvde å finne foreldrene.

Heldigvis var det kun én liten gutt som bodde på campingplassen på den tiden, så folk skjønte fort hvor han måtte høre til. Foreldrene hadde sovet gjennom det hele, helt uvitende om at sønnen deres nesten hadde druknet.

I ettertid har Jessica fortalt avisen New Zealand Herald at hendelsen nesten ga henne hjerteinfarkt. «Jeg trodde hjertet mitt skulle stoppe da jeg fikk høre om hva som hadde skjedd», sier hun.

18 måneder gamle Malachi. Foto: Jessica Whyte

Fra nå av vil foreldrene få en lås på glidelåsen til teltet slik at dette ikke skjer igjen. Fisker Gus forteller: «Gutten var utrolig heldig,  det var bare ikke hans tid, det var ikke ment at han skulle forlate oss nå».

For en lykke at Malachi ble funnet av en fisker i tide. Hadde det ikke vært for han, så hadde nok gutten druknet. Og Jessica og Josh ville muligens aldri ha fått visst hva som hadde skjedd med sønnen deres. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com