in

Fjorårets 17. mai ble en trist dag for Else Kåss Furuseth: – Kommer nok til å tenke litt ekstra på det

Else Kåss Furuseth
Foto: Else Kåss Furuseth / Instagram

Fjorårets 17. mai var en tung dag for Else Kåss Furuseth. Natt til den store festdagen mistet hun bestemoren, som hun var så glad i.

– Det var en veldig trist opplevelse, men man kan jo ikke få noen finere rammer. Været var veldig fint, og senteret var pyntet med flagg og blomster, og vi i familien var pyntet. Korpset utenfor spilte Ja, vi elsker i det øyeblikket hun gikk bort. Hun gikk bokstavelig talt ut av livet med flagget til topps, forteller Else Kåss Furuseth i et intervju med ukebladet Hjemmet.

Else har alltid hatt et veldig nært forhold til bestemoren, som hun alltid har kalt B-mor. Den triste nyheten som kom en liten uke etter 17. mai i fjor delte hun på Instagram sammen med søsteren Cecilie:


«Kjære alle venner. Vår kjære b-mor (og ambassadør for programmet Kåss Furuseths) sovnet fredelig inn til lyden av «Ja, vi elsker» og «Hipp hurra!» på 17. mai, og gikk dermed ut av et langt og godt liv med flagget til topps. Håper dere lar dere inspirere av henne til å ringe en venn, ta vare på hverandre, og ikke minst: Ta vare på nesene deres. For å bruke B-mors egne ord: STÅ PÅ, det lysner!»

I intervjuet med Hjemmet sier hun at hun nok ville tenke litt ekstra på bestemoren under årets 17. mai-feiring.

Men barnebarn og b-mor fikk sagt noe av det viktigste man kan si til de man har nær før hun sovnet inn:

– Jeg sa til henne: ‘Jeg er veldig glad i deg, og hun svarte: ‘Jeg vet det’. Det mener jeg er en påminnelse om at vi skal huske på å si at vi er glad i våre nære. B-mor visste hvor mye vi satte pris på henne, og hvor mye hun betydde, sier Else til ukebladet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

«Blomster»-Finn fyller 75: – Smil og latter er snarveien til god helse

mia gundersen

Mia Gundersen om fremtidsplanene med kjæresten