in ,

«Flamingogutten» Aldrin ble mobbet for benene sine. Så møtte han fotballspilleren Tim

gutt

Den amerikanske fotballspilleren Tim Tebow er en mann med et stort hjerte. En ekte filantrop som bruker svært mye av sin tid til å hjelpe andre – helt uten å forvente noe tilbake for det.

Det hele begynte med han var med foreldrene på misjonærreise til Filippinene, hvor han for øvrig er født, og han ble kjent med den filippinske gutten Sherwin. Da var Tim tenåring og hadde ikke de samme mulighetene for å hjelpe, men da han traff Sherwin ble det tent en gnist i ham, en gnist som har ligget og ulmet inntil Tim fikk muligheten og midlene han trengte til å kunne hjelpe andre.

Flamingosyndromet

Sherwin var nemlig født med en lidelse som ikke bare er svært sjelden, den er ekstremt smertefull, og medfører at de som rammes ikke kan leve som alle andre. Lidelsen kalles ofte bare for «flamingosyndromet», og kommer av at kneleddene er så deformerte at benene til de som rammes ligner flamingoben. Knærne kan virke som om de går «feil» vei.

I Sherwins tilfelle var det lite Tim fikk gjort, simpelthen fordi foreldrene hans hadde ikke råd til de nødvendige operasjonene han trengte – og Sherwin vokste opp som funksjonshemmet og ble utsatt for for massiv mobbing av jevnaldrende gutter.

Dette inspirerte Tim s mye, at da han endelig fikk muligheten opprettet han en veldedighetsorganisasjon ved navn «Tim Tebow Foundation» hvis formål skulle være å hjelpe dem som ikke selv har råd til den nødvendige behandlingen de trenger.

Derfor var ikke Tim i tvil om hva han skulle gjøre, da han plutselig en dag fikk høre om en annen gutt med samme funksjonshemming. 11 år gamle Aldrin.

Aldrin hadde så deformerte ben at han nesten ikke kunne gå, men heldigvis fortsatt så ung at han kunne opereres med positivt utfall.

Tim samlet et stort legeteam, la en plan, og inviterte Aldrin til en operasjon for å rette benene hans.

Selve operasjonen tok fire timer, men du verden for en forandring det ble for den unge gutten. Du kan se Tim fortelle om operasjonen og resultatet av den i videoen nedenfor:

Det er bare å ta av seg hatten for mennesker som Tim Tebow som gir så mye av seg selv for å hjelpe de som ikke selv har muligheten eller midlene til det. En ekte helt. Del og lik artikkelen hvis du er enig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

bodybuilder

Ernestine er 85 år gammel, men så absolutt ingen «bestemortype». Hun er verdens eldste kvinnelige bodybuilder

Legene sa at 2-åringen ikke ville overleve, 2 dager senere skjer det moren omtaler som et mirakel