in

Flere dårlige nyheter for Ingrid Bjørnov

Ingrid Bjørnov har vært åpen rundt kreftdiagnosen og den tunge tiden med behandling. Nå rammer en ny tragedie den folkekjære artisten.

Ingrid Bjørnov har delt trofast med fansen sin i sosiale medier, både oppturer og nedturer. Sommeren 2017, fikk artisten beskjed om at hun hadde fått kreft. Hun ventet et halvt år før hun delte den triste nyheten med fansen sin.

Ingrid ble sykemeldt, og har siden januar i fjor, gått på immunterapi, en type cellegiftbehandling som har vist seg å gi gode resultater.


Travel førjulstid

I fjor sommer meldte hun at hun var delvis friskmeldt igjen, og at hun var klar for et comeback. Høsten og vinteren har vært travel for Ingrid, hun har holdt flere konserter, og før jul, reiste hun på turne med juleshowet «Julesanatoriet» der hun spiller sammen med Kari Slaatsveen.

I januar i år, mottok Ingrid pris for showet «Steinway to Heaven», i BroadwayWorld Norge sin kåring av beste show, musikaler og sceneforestillinger som spilte i Norge mellom oktober 2017 og september 2018. Showet fikk prisen for «Best touring show».

Ny tragedie

Før helgen rammet tragedien Ingrid og hennes familie igjen. Ingrid valgte selv å dele den triste nyheten med følgerene sine på Instagram. Det skriver Newsner.

Ingrid skriver på Instagram: «Svoger Lasse har gått ut av tiden. Min søster har mistet sitt livs store kjærlighet, barna har mistet sin far. Livet er bratt her nå. Takk for all omsorg».

Mange har kommentert innlegget, de aller fleste med et hjerte eller med noen fine ord til Ingrid eller til svogeren.

Innlegget har i skrivende stund fått over 5.800 likes og 1.400 har lagt igjen en støttende kommentar.

Trykk gjerne på deleknappen og gi noen støttende ord du også. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Far reddet sin 2-år gamle sønn fra å drukne – Dette må alle foreldre vite om sekundær drukning

Det gjelder å begrense mengden energidrikke vi heller i oss.

Ny rapport konkluderer med at energidrikker kan føre til angst og søvnproblemer