Hjem Viralt Flere millioner har sett den blide bussjåføren fra Bergen

Flere millioner har sett den blide bussjåføren fra Bergen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bussjåfør Rob «NorwayRob» Scott er verdensstjerne på videoappen TikTok.

Med millioner av visninger på videoene sine, er Rob kanskje en av verdens mest kjente bussjåfører.

– Det å få folk til å le er det beste som finnes i verden. Ved siden av raspeballer – selvfølgelig, sier amerikaneren Rob Scott (53) til TV2.

Scott som opprinnelig er fra Boston har bodd i Bergen i 20 år. Videoene han lager sammen med sønnen inneholder trender, dans og viktige budskap. 

– Det er Christopher som filmer, redigerer og setter på effekter. Jeg er kun et pent ansikt. I hvert fall litt. Vi sitter ofte på rommet hans og gråter av latter fordi vi har det så gøy når vi holder på, sier Rob.

Videoene av den festlige bussjåføren blir sett av millioner, og 53-åringen har alt vært med på japansk TV. 

Den amerikanske bussjåføren kjører flere busslinjer i Bergen. Men til tross for en helt «vanlig» jobb, blir Rob ofte gjenkjent på bussen. Det varmer 53-åringen sitt hjerte.

– Rob har gjennom sin TikTok-konto profilert bussjåføryrket på en alternativ, litt ny måte, som tydeligvis fenger mange, sier kommunikasjonsdirektør Marianne Frønsdal i Scotts arbeidsgiver Tide til TV2.

Videoene lager han før eller etter arbeidstid. TikTok-videoene lages enten før eller etter arbeidstid. Og han har ikke problemer med å finne ideer til innholdet. 

– Jeg har vært gift i over 20 år. Jeg har tre barn og en hund. Det er en bok nok i seg selv.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com