Hjem Historier fra livet Flere millioner har sett kvinnens store forvandling. Men det var noe som ikke stemte

Flere millioner har sett kvinnens store forvandling. Men det var noe som ikke stemte

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Brasilianske Jaqueline Alarcão postet et før- og etter-bilde av seg selv på TikTok. På det første bildet, hadde hun to sett med tenner i overkjeven. På den andre bildet, hadde hun fått fikset tennene, og smilte mot kamera med en hvit perlerad.

– Før og etter jeg giftet meg med en tannlege, skrev den ungen kvinnen til før- og etter-bildene. Og folk ble helt overveldet. Så mange som 15 millioner har sett bildene hennes på TikTok. Det skriver Mirror.

Jaqueline hadde en ganske stor følgerskare på sosiale medier. Hun hadde over 150.000 følgere på TikTok og 15.000 på Instagram. Bildene hun la ut, ble raskt delt og over 10.000 har lagt igjen kommentarer til den store forvandlingen.

Foto: Privat / TikTok

Noe som ikke stemte

– Fantastisk!! Så glad for at han kunne fikse det for deg, skriver en.

– Vel, det var litt av en forandring, skriver en annen.

Til og med tannleger, skjønnhetssalonger og salonger som driver med kosmetisk kirurgi, har delt Jaquelines bilde for å vise det gode arbeidet Jaquelines påståtte tannlege-ektemann har fått til.

Og mens bildene gikk viralt over hele verden, og flere og flere delte og kommenterte, var det noen som hintet frempå at dette kanskje ikke var helt sant. Noen mente det ikke var mulig å ha ett ekstra sett med tenner i overkjeven, slik Jaqueline hevdet hun hadde. Andre mente forvandlingen var for stor til at det var sannsynlig.

Foto: Privat / TikTok

– Lurte dere

Det viste seg at skeptikerne fikk rett.

Etter en stund, avslørte Jaqueline at hun hadde satt på seg falske tenner på det første bildet. På en video, viser hun seg selv først med de falske tennene, for så å ta de av og avsløre den hvite perleraden under.

– Jeg klarte å lure dere, folkens, skriver Jaqueline under videoen.

Og det har hun helt rett i. Hun lurte en hel verden. Og med det bekreftet hun også noe vi alle egentlig vet: Ikke tro på alt som ligger ute på internett.

LES OGSÅ: Lena fikk en SMS fra Jehovas vitner – Svaret hennes har fått tusener til å le

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com