Hjem Nyheter Flyktninger gjør opprør og setter fyr på leirer i Slovenia

Flyktninger gjør opprør og setter fyr på leirer i Slovenia

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den korte avis i Danmark skriver at den nye flyktningruten nå går gjennom Slovenia. Hver dag kommer det 10.000 nye flyktninger til landet.

[sc:Adsense ]

Det er ikke lenger enkelt å bruke ruten som går via Ungarn for å nå Tyskland. Dette skal være grunnen til at Slovenia nå mottar en strøm av passerende flyktninger. Avisen skriver at det dessverre er mange radikale islamister blant flyktningene. Disse ødelegger for resten av flyktningene, og gjør reisen farligere for barn og familier som flykter fra krig.

Flere av flyktningene gjør opprør fordi de mener det tar for lang tid å komme seg til Tyskland. Som en protest mot dette satt en gruppe flyktninger fyr på over 20 telt i en flyktningleir i Slovenia. Brannmannskaper klarte heldigvis å redde ut alle som befant seg i teltene. På et bilde som har spredd seg på Twitter kan man se en av gjerningsmennene posere foran et brennende telt mens han viser «V» tegnet.

viser v-tegnet.

Flere videoer har blitt publisert på youtube som viser brenningen av leiren og de voldelige opptøyene i Slovenia.

[sc:Facebook ][mashvideo][sc:AdsenseLink]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com