in ,

Flyttet bryllupet til pleiehjemmet så brudens mor kunne være med

Da Robyn Roberts skulle si ja til sin utkårede var det en selvfølge at moren hennes skulle være tilstede. 

The Epoch Times skriver at 52 år gamle Robyn Roberts-Williams fra New Jersey var en av dem som hadde planlagt å gifte seg høsten 2020. 


I lang tid hadde hun trodd at hun og forloveden skulle ha et stort bryllup, men på grunn av restriksjonene under pandemien forberedte paret i stedet for en liten seremoni.

Mange har valgt å holde mindre selskaper, utsette bryllup eller holde festen på et senere tidspunkt. Noen har til og med valgt å holde flere fester. Men det spørs om noen har vært like kreative som Robyn. Hun løste floken med gjestelistene på en helt spesiell måte. 

Ettersom bruden er godt voksen er naturligvis heller ikke brudens mor en ungdom. Robyns mor, 89 år gamle Dorothy, har bodd på sykehjem de siste 13 årene. Med den pågående pandemien har restriksjonene for eldre i risikogruppen vært ekstra mange. 

Ville ha moren der

Robyn visste godt at moren ikke ville kunne forlate sykehjemmet. Hun hadde ikke noen motforestillinger mot å ha et mindre bryllup enn planlagt, men hun ønsket å gifte seg og hun ønsket at moren skulle være tilstede da hun giftet seg. Dermed var det et alternativ: Hun kontaktet like godt personalet og spurte om de kunne få holde bryllupet utenfor Isabella Center for Rehabilitation and Nursing Care i New York.

Robyn & Tim set their wedding date last year. Little did they–or anyone–know that a global pandemic would upend their…

Posted by MJHS Health System on Sunday, October 11, 2020

Den 20. oktober ga Robyn og Tim hverandre sine «Ja» utenfor morens vindu på pleiehjemmet. 

Seremonien fant sted på gressplenen utenfor, og verken brudepar, personale eller beboere kommer nok til å glemme denne dagen med det aller første. 

LES OGSÅ: Bryllupsbildet får hele verden til å smile fra øre til øre. Ser du hvorfor?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Da faren oppdaget at sønnen var homofil, skrev han en lapp til gutten sin

Blomsterhandlerens vakre hyllest til sykehusets ansatte