Hjem Reise Flyvertinne avslører hva hun aldri gjør selv når hun tar fly

Flyvertinne avslører hva hun aldri gjør selv når hun tar fly

Neste gang du reiser med fly kan det hende at du tenker deg om to ganger før du stuer vekk boka eller iPaden… Bare hør hva flyvertinnen sier.

Avsløringen ble opprinnelig delt på Reddit av en som har brukernavn HausofDarling, men er også omtalt av Daily Mail. Her advarer flyvertinnen om at uansett hvor mye du sitter og gleder deg på flyet til å komme frem til sol og slaraffenliv, så er det en ting du bør være oppmerksom på for å minimere risikoen for å bli syk under ferien.

Rådene fra flyvertinnen er blant annet å unngå å berøre flysetet, og til og med å la være å oppbevare eiendeler som telefoner, bøker, nettbrett og snacks i setelommen foran deg.

I innlegget oppfordrer flyvertinnen passasjerer til å «aldri, aldri, aldri, noen sinne i det hele tatt» å putte noe i flyets setelomme.

Årsaken? Det er utelukkende basert på hygiene. Setelommene blir ryddet for søppel, men de blir aldri ordentlig rengjort. HausofDarling avslører at hun har sett alle mulige ting bli ryddet ut av disse lommene – alt fra sykeposer, truser, sokker, tyggegummi, halvspiste godterier til eplekjerner…

Du tar poenget? Det er ikke moro å være passasjer på neste flyreise og legger telefonen eller iPad’en din oppi det der.

Flere andre som også jobber som kabinpersonale har også kommet med råd. De tipser blant annet om at det er lurt å ha med seg antibac-servietter om du skal ut og fly kortdistanse. Mange flyselskaper vil nemlig bare rydde bort søppel, legge setebeltene pent på plass, se til at magasiner, sikkerhetsinstrukser og menyer ligger i setelommen din før de ønsker nye passasjerer velkommen om bord.

– Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har måttet fortelle folk hvor ekkelt det er å skifte baby på brettbordet eller i et sete, er det en som sier.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com