Jennifer Bricker ville bli turner, men det var et problem: Hun var født uten ben. Misdannelsen fikk foreldrene hennes til å forlate henne, samme dag som hun ble født på et sykehus i Romania.

Men lykken snudde for den lille jenta. Hun ble adoptert av det amerikanske paret Sharon og Gerald Bricker. Jennifer kunne knapt fått bedre foreldre!

«Kan ikke!»

Selv om Jennifer vokste opp med helt spesielle utfordringer, var det to ord foreldrene hennes nektet henne å uttale: «Kan ikke!»

I stedet ville de at Jennifer skulle sette alt inn på å oppnå drømmene sine.

Foreldrenes holdning gjorde at Jennifer aldri så på sitt handikapp som en hindring. Hun utmerket seg på volleyball-, baseball- og basketbanen.

Idolet

Det var turn som lå hennes hjerte nærmest. Og hun ble fantastisk god. Hun vant flere gullmedaljer på nasjonalt nivå og deltok i de olympiske leker. Hennes store forbilde var den amerikanske turneren Dominique Moceanu.

Den utrolige sannheten

Jennifer har alltid visst at hun var adoptert. Men det var først når hun var 16 år at hun spurte foreldrene om bakgrunnen sin.

Det hun fikk vite, var nesten mer utrolig enn alle bragdene hun selv hadde stått for: Hennes store forbilde og idol, Dominique Mocenau, var hennes biologiske søster!

Se den utrolige hsitorien i videoen nedenfor.