mandag, juni 1, 2020

Fødte baby i hemmelighet – her finner politiet den dystre sannheten

Mest lest nå

For to år siden, fødte den gang 18 år gamle Brooke Skylar Richardson en baby hjemme på badet i all hemmelighet. Så gravla hun den i hagen bak huset. Nå er rettsaken mot den unge cheerleaderen i gang.

Det var i juli 2017 at den populære cheerleaderen på Carlisle High School ble pågrepet av politiet. Da hadde en gynekolog tipset myndighetene om at den unge jenta kunne ha født en baby i all hemmelighet.

Ifølge Fox 19, sluttet Brooke plutselig å komme til kontroller og hun uteble fra ultralydundersøkelsene. Hun svarte heller ikke da helsepersonell prøvde å få tak i henne. Ingen visste at Brooke var gravid. Verken foreldrene eller venninnene hennes.


Da politiet gikk gjennom hagen til Brookes familie, fant de en død, nyfødt jente.

Livredd for å bli alenemor

For to uker siden, begynte rettssaken mot den unge jenta. Saken går i Lebanon i Ohio.

moren
Saken ryster nå USA. Foto: Privat

«Hun fødte babyen i all hemmelighet hjemme, forårsaket babyens død, og gravla den i hagen», skriver Steven Knippen, assisterende aktor i tiltalen. Påtalemyndighetene mener de kan bevise ar Brooke drepte babyen sin, fordi den hadde flere brudd på hodeskallen. De mener Brookes motiv var at hun var livredd for å bli alenemor, bare 18 år gammel.

Mener jenta var dødfødt

Brooke, som i dag er 20 år, innrømmer at hun gravde ned babyen i hagen, men hun påstår at jenta var dødfødt.

funnsted
Her begravde moren sin nyfødte datter. Foto: Politiet

Foreldrene hennes har fortalt at Brooke fødte alene på badet i mørket midt på natta. De påstår at hun ventet i mange timer for å se om babyen åpnet øynene og begynte å puste. Da den lille jenta ikke våknet, bestemte hun seg for å grave den ned i hagen.

Brooke er tiltalt for forsettelig drap, uaktsomt drap, bevisforspillelse, for å ha satt et barn i fare, og for likskjending. Blir hun dømt, risikerer hun livstid i fengsel.

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter