Hjem Kjendisnytt Folk måper over den nye tatoveringen til Leah Isadora Behn : Forklarer bakgrunnen

Folk måper over den nye tatoveringen til Leah Isadora Behn : Forklarer bakgrunnen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en video på TikTok deler Leah Isadora Behn hvordan hun nå tar med seg minnet om faren, Ari Behn, hver dag. Du kan se videoen i bunnen av artikkelen.

Leah Isadora Behn har tidligere åpnet opp om tapet av faren, Ari Behn. Selv om tiden går, føles det fortsatt nært, fortalte hun i høst da hun gjestet podkasten «Hanna & de heldige».. Der fortalte Leah til podkasteren og PTen Hanna Martine Baller at hun deler sine erfaringer i håp om at det kan hjelpe andre som står i en vanskelig situasjon.

Tapet av faren beskrev hun som noe av det mest livsendrende for henne, noe som har endret henne som person.

– Jeg var jo så ung, jeg var bare 14 år. Det føles som ikke så lenge siden, men samtidig er det fire år siden. Men det er først nå nylig jeg klarer å ta det mer til meg enn jeg har gjort, fortalte Leah ærlig til lytterne.  

Hun sa også at samtidig som tiden har gått så virker det som det er et halvt år siden i hennes hode.

Mens storesøster Maud aktivt har stått frem som en forkjemper for forebygging av selvmord, er ikke Leah den som snakker mest om følelser, utover med noen få nære. Samtidig understreket hun synes det er viktig at folk snakker om ting som er tungt, og at vi snakker med de vi er glade i. 

Nylig delte Leah en video på TikTok der hun tar følgerne sine med inn på en tatoveringssalong. Til videoen forklarer hun at tatoveringen som hun har tatt i nakken er «elsker deg», med håndskriften til Ari på det aller siste bursdagskortet Leah fikk av ham.

Leah Behn tatovering
Foto: Skjermdump TiktTok

Ari Behn døde 1. juledag i 2019. Familien var hele tiden åpen om at han tok sitt eget liv.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi, de aller nærmest pårørende til Ari Behn, må meddele at han i dag tok sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden som kommer, sa Ari Behns manager, Geir Håkonsund, i en pressemelding.

@notleahhhbeauty

«Love you» in Norwegian with my dads handwriting from the last birthday card he wrote to me<3

♬ origineel geluid – 𝐒𝐏𝐄𝐃𝐂𝐕𝐒𝐌𝐈𝐂𝐒
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com