Hjem Nyheter Folk raser etter dette: – Et nytt lavmål for Fredrik Solvang og Debatten

Folk raser etter dette: – Et nytt lavmål for Fredrik Solvang og Debatten

Gårsdagens episode av Debatten får mange til å reagere.

Tema for kvelden var likestilling. Bakgrunnen var at Simen Velle (24), leder for FpU, skrev en kommentar i TV 2, hvor han mente at det er blitt et samfunnsproblem «at en liten andel menn har eksklusiv tilgang på en stor andel av kvinnene».

Under innledningen til Debatten presiserte Vella hva han mente med kommentaren.

– Det jeg står ved er at en del unge menn opplever at de sliter med å finne en make i livet, og når en stor andel mennesker i et samfunn sliter med det samme, da mener jeg det i det minste er en politisk diskusjon verdt, også må man da diskutere om det finnes noen politiske løsninger, sier han.

Og som en meddebattant under gårsdagens debatt var det influenser og komiker «St. Sunniva» som tok til ordet.

– Jeg vil bare si det at jeg og mine venninner, de siste to årene, har ligget med menn fra lavlønnede yrker, arbeidsledige menn, menn med milde rusproblemer, menn med mer alvorlig rusproblemer, underernærte menn, overernærte menn. Av alle dem var 95 prosent utseendemessig utfordret, eller stygge som noen vil si, sier hun.

VG TV har publisert en liten snutt av det som får kommentarfeltene til å koke.

Etterpå var Fredrik Solvang klar på at stuntet med «St. Sunniva» var en spøk.

Mange reagerer

Politiker Henning Warloe skriver:

– HUN TIL VENSTRE har altså forsket på å ligge med et stort og representativt utvalg av menn. Veldig interessant! Jeg ville gjerne høre mer. Men så var dette bare humor og ironi?? WTF?! Et nytt lavmål for Fredrik Solvang og Debatten. En stor skuffelse!!

Og når man leser på kommentarene på X er det tydelig at folk ikke likte denne spøken noe særlig.

– Jeg tør ennå ikke å skru på TVN etter den starten på debatten. Verste jeg har sett på TV noensinne! Herregud! Få det bort!, skriver en.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com