Hjem Fremhevet Folkefavoritt «fenrik» Geir Aker fikk nesten halvparten av alle stemmene

Folkefavoritt «fenrik» Geir Aker fikk nesten halvparten av alle stemmene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

«Fenrik» Geir Aker fikk publikumsprisen under Gullruten.

Geir Aker, kjent som fenriken fra Kompani Lauritzen, stakk av med publikumsprisen under Gullruten.

Til slutt var det Farmen-programleder Mads Hansen, Debatten-programleder Fredrik Solvang, skuespiller Odin Waage, og «fenrik» Geir Aker fra fra Kompani Lauritzen som sto igjen som kandidater til publikumsprisen på Gullruten.

Den populære «fenriken» fikk hele 47 prosent av seerstemmene.

– Dette er stort, og den er tung!, sier Aker ifølge TV 2 når han får prisen i God kveld Norges studio.

Han har gjort seg bemerket som en streng leder, men med glimt i øyet og en rekke gode kommentarer.

Aker takket alle som har stemt på ham – og alle som har medvirket i produksjonen, og uttalte:

– Det er stort for en enkel kar fra Horten å få en så gjev pris, og det har vært veldig gøy å jobbe sammen med alle som har laget Kompani Lauritzen, sier han ifølge tv-kanalen.

Samtidig har den stødige fenriken også vist en omsorgsfull side overfor deltakerne. Da Vegard Harm ankom Setnesmoen Leir var det en stor omstilling fra livet han var vant til hjemme i Stokke. Harm brøt sammen og ville bare hjem.

– Det hjalp at han kom bort og snakket rolig til meg. Først da skjønte jeg at han ikke var et monster og at han ikke var ute etter å skyte meg, uttalte Harm om dramatikken som utspant seg i den første episoden av den populære reality-serien.

De to første sesongene er spilt inn ved Setnesmoen millitærbase i Rauma. Produksjonsselskapet Seefood som står bak den populære realityserien utelukker ikke at det kan bli innspilling andre steder i fremtidige sesonger.

De er trolig i gang med planlegging av en tredje sesong.

– Seefood tok kontakt med oss og fortalte at flere plasser i Norge ønsker seg «Kompani Lauritzen». De fortalte om interessentene og spurte hva raumasamfunnet kan bidra med opp mot en ny sesong, har Solveig Brøste Sletta uttalt til Dagbladet. Brøste Sletta er daglig leder i det lokale utviklingsselskapet Nordveggen AS.

Og for alle de som håper på mer «Kompani Lauritzen» så tror Aker at «Fenrik» kan dukke opp i fremtiden også , men påstår TV 2 er svært hemmelighetsfulle rundt prosjektet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com