lørdag, april 4, 2020

For 4 år siden ble de diagnostisert med kreft – nå er både mor og sønn kreftfri

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Også i disse tider hvor koronakrisen preger mediebildet dukker det opp solskinnshistorier. 

Det kanskje spesielt viktig i disse dager å verne om de gode og positive tingene. Historiene som gir oss et smil – et håp. Historien om Vici Rigby og sønnen George er virkelig en slik historie.

Det var mildt sagt en familietragedie som rammet den lille familien for fire år siden. Vici og sønnen George ble diagnostisert med kreft, med bare fire måneders mellomrom. Men nå, fire år senere, kan de endelig juble; de er begge erklært krefri!

Høsten 2016 fikk Vici diagnosen endetarmskreft. Og det skulle bare gå fire måneder før også sønnen, 4 år gamle George, ble diagnostisert med kreft. Han med leukemi. Det skriver Real Fix.

I løpet av de siste fire årene har de begge gjennomgått strålebehandling og operasjoner for å bli kvitt kreften. Og de lyktes!

De er begge erklært kreftfri og helt frisk! 

– Vi trodde aldri at denne dagen skulle komme. Det har blitt en rutine med sykehusbesøk og man har måtte planlegge livet iforhold til sykdommen. Nå, helt plutselig, kan vi lage planer og bestille ferier uten å måtte bekymre oss, sier Vici til Real Fix.

Så utrolig godt å lese slik historier i en hverdag som nå er preget av katastrofe, redsel og negativitet! Del gjerne saken videre for å spre litt positivitet i dag! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...