torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt For åtte år siden ble søstrene kalt verdens vakreste...

For åtte år siden ble søstrene kalt verdens vakreste tvillinger. Slik ser de ut i dag

-

Den 7. juli 2010 skjedde et av verdens mange små mirakler. Da ble nemlig tvillingene Ava Maria og Leah Rose født, og selv om moren Jaqi Clements og mannen hennes nok forventet både dobbelt bleieskift og søvnløse netter hadde de nok ikke forventet det som senere skulle komme til å skje.

For nå, knapt åtte år senere, er tvillingsøstrene verdensberømte, og de er ikke mindre vakre i dag enn da de ble født. Det er den engelske avisen The Sun som forteller dette.

Tvillingsøstrene ble født hele fire uker for tidlig, men heldigvis uten noen form for komplikasjoner, og moren Jaqi forklarer den for tidlige fødselen med dette;

«Nå som jeg kjenner dem og deres personligheter er det ikke noe rart de kom til verden litt for tidlig og uten forvarsel. De var bare klare til å komme ut og dra på eventyr», skriver hun på bloggen sin.

Ettersom månedene gikk tok det ikke lang tid før familie og venner begynte å påpeke søstrenes utrolige skjønnhet. De var virkelig noe ut over det vanlige, og bare seks måneder gamle tok moren kontakt med et modellbyrå.

«Så lenge jeg kan huske er fremmede kommet bort for å spørre om de er tvillinger, og deretter sagt at de burde bli modeller», skriver hun videre på bloggen sin.

Men det gikk ikke særlig lenge før Jaqi forsto at et modellbyrå ikke var veien å gå, og hun la alle planene midlertidig på is. Inntil en venn av familien en dag spurte om ikke tvillingene kunne stå modell for en annen venns butikk.

LES OGSÅ: Fikk tvillinger med Downs syndrom. Nå deler de bilder for å vise sannheten bak livet deres

Det syntes jentene, som nå var syv år gamle, lød som en god idé og noe de kunne tenke seg å prøve, og Jaqi opprettet da en Instagramprofil for døtrene sine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins) on

Egentlig bare for moro skyld, men etter et par flere oppslag var de blitt verdensberømte – og hadde nesten en million følgere!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins) on

I dag har de kontrakt med to forskjellige modellbyråer og har nesten en million følgere på Instagram. Vi ønsker dem hell og lykke med fremtiden! 

LES OGSÅDe ble kjendiser som verdens første sekslinger. Slik ser de ut i dag

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...