Hjem Evergreens For 13 år siden ble søstrene kalt verdens vakreste tvillinger. Slik ser de ut i dag

For 13 år siden ble søstrene kalt verdens vakreste tvillinger. Slik ser de ut i dag

Den 7. juli 2010 skjedde et av verdens mange små mirakler. Da ble nemlig tvillingene Ava Maria og Leah Rose født, og selv om moren Jaqi Clements og mannen hennes nok forventet både dobbelt bleieskift og søvnløse netter hadde de nok ikke forventet det som senere skulle komme til å skje.

I dag er tvillingsøstrene verdensberømte, og de er ikke mindre vakre i dag enn da de ble født. Det er den engelske avisen The Sun som forteller dette.

View this post on Instagram

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

Tvillingsøstrene ble født hele fire uker for tidlig, men heldigvis uten noen form for komplikasjoner, og moren Jaqi forklarer den for tidlige fødselen med dette;

«Nå som jeg kjenner dem og deres personligheter er det ikke noe rart de kom til verden litt for tidlig og uten forvarsel. De var bare klare til å komme ut og dra på eventyr», skriver hun på bloggen sin.

Ettersom månedene gikk tok det ikke lang tid før familie og venner begynte å påpeke søstrenes utrolige skjønnhet. De var virkelig noe ut over det vanlige, og bare seks måneder gamle tok moren kontakt med et modellbyrå.

«Så lenge jeg kan huske er fremmede kommet bort for å spørre om de er tvillinger, og deretter sagt at de burde bli modeller», skriver hun videre på bloggen sin.

Men det gikk ikke særlig lenge før Jaqi forsto at et modellbyrå ikke var veien å gå, og hun la alle planene midlertidig på is. Inntil en venn av familien en dag spurte om ikke tvillingene kunne stå modell for en annen venns butikk.

LES OGSÅ: Fikk tvillinger med Downs syndrom. Nå deler de bilder for å vise sannheten bak livet deres

Det syntes jentene, som nå var syv år gamle, lød som en god idé og noe de kunne tenke seg å prøve, og Jaqi opprettet da en Instagramprofil for døtrene sine.

Egentlig bare for moro skyld, men etter et par flere oppslag var de blitt verdensberømte – og hadde nesten en million følgere!

Som andre barn 

Mange vil nok lure på hva det gjør med barn å bli verdenskjent for noe så overfladisk som utseende. Nylig publiserte moren deres et innlegg på Instagram hvor hun tar opp nettopp det temaet.

– Jeg vet at det må være vanskelig for folk å virkelig forstå familien vår fra bilder på Instagram, men sannheten er at jentene mine aldri har sluttet å være barn. De er så “normale” som det går an. Modellering er noe de liker, men det definerer dem ikke. Det frarøver dem absolutt ikke barndommen. De begynte å modellere for tre år siden fordi det var noe de ønsket og den dag i dag har de ikke endret seg. Jeg har taklet tre år med fremmede som kritiserer meg som mor for å frarøve dem barndommen, utnytte dem for penger eller prøve å leve ut mine egne drømmer gjennom dem. Og jeg svarer aldri på slikt fordi jeg vet sannheten om dem og om familien vår, og det er virkelig ikke verdt tiden min å prøve å overbevise folk om noe annet. Hvis jeg fortalte deg at mannen min og jeg ikke har tatt en eneste krone fra inntektene de siste tre årene, er jeg sikker på at ingen ville tro det uansett. Den ene tingen jeg vil si er at mannen min og jeg først prioriterer å oppdra gode barn med god moral og alltid holde dem på jorden, skriver hun.

I dag har de kontrakt med to forskjellige modellbyråer og har nesten en million følgere på Instagram. Vi ønsker dem hell og lykke med fremtiden! 

LES OGSÅDe ble kjendiser som verdens første sekslinger. Slik ser de ut i dag

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com