onsdag, januar 29, 2020
Viralt Forbipasserende jente synger sammen med gatemusikant - Tilhørerne blir...

Forbipasserende jente synger sammen med gatemusikant – Tilhørerne blir stumme av begeistring!

-

Vi har sagt det tusen ganger på mange måter: Du bør aldri dømme noen basert på deres utseende.

Sangeren Jade Helliwell fra Yorkshire, England, var ute i byen Leeds etter en natt på byen tidligere i sommer. Kledd i en flørtende kjole og høye hæler, hørte Jade en gateartist som sang. Hun bestemte seg for å gå bort til han.

Dawid Osial prøvde bare å bruke sitt talent til å tjene litt penger til mat mens han sang for forbipasserende som var på vei hjem fra klubber og puber. Selv om de to var komplett fremmede, spurte Jade om han ville utføre en duett med henne.

Dawid var usikker på hva han sa ja til, men tok sjansen og aksepterte Jades utfordring.

Foto: Youtube

Men så snart Jade begynte å synge, forsvant alle bekymringene til gatemusikanten. Han og alle andre som passerte dem på gata ble blåst bort av Jades fantastiske vokale talent!

Paret sang «Hallelujah», noe som er en utrolig bevegelig sang under alle omstendigheter, til og med på et travelt gatehjørne. Alle forbipasserende jublet, og det var klart at her var det magi i luften!

Foto: Youtube

Heldigvis for oss, noen filmet hele seansen med mobiltelefon og lastet senere videoen opp på Facebook med beskrivelsen, «Dette er grunnen til at jeg elsker Yorkshire!»

Etter at videoen gikk viral, oppmuntret mange seere paret til å melde seg på «Britain’s Got Talent.» Jade har nå startet sin egen karrière innenfor musikk; Du kan se mer fra den talentfulle sanger på hennes Facebook-side.

Ta en titt på videoen som startet alt. Ikke glem å dele denne videoen for å dele denne duoens fantastiske talent!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...