Hjem Rørende Som forelder skulle man gjerne hatt en «pauseknapp». Denne videoen rører mødre og fedre over hele verden!

Som forelder skulle man gjerne hatt en «pauseknapp». Denne videoen rører mødre og fedre over hele verden!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Har du små barn? Eller kanskje du har barn som nå er blitt voksne? Da kjenner du deg nok godt igjen i følelsen av å skulle ønske at du kunne pause tiden – få nyte de herlige øyeblikkene litt lenger. Fra du vet ordet av det har den lille babyen din begynt å gå, prate, begynt i barnehage, skole, studere – og «knips» så var de voksne.

Nichole Nordeman synger om nettopp dette temaet i sin siste singel, slow down. Teksten sammen med bilder av barn er så godt og rørende sammensatt at vi kjenner øynene bli blanke.

Facebook beskriver Nichole bakgrunnen for sangen sin på denne måten: 

«Jeg kjenner ikke til en mer uttalt frase fra mødre i alle aldre, om deres barn i alle aldre, at det får for fort. Jeg føler at jeg bruker livet mitt på å prøve å få tiden til å gå senere. Prøver å feire utviklingen og milepælene til barna mine, men plutselig kommer dagdrømmene om en tidsmaskin i garasjen. Tenk å kunne returnere til tiden hvor jeg vugget barna om natten. Om du noen gang har opplevd at barnet ditt har løpt på en mark, jobbet mot en eksamen, eller gått til alters i kirken så forstår du hvorfor denne sangen er så spesiell for meg. 

Kos deg med filmen, ta vare på øyeblikkene vi skulle ønske kunne gå senere, og del dem med de du elsker høyest.»

Del gjerne denne nydelige sangen med dine venner, familie eller barn!

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com