Hjem Nyheter Foreldre fant sin 14 år gamle datter i sengen. Obduksjonsrapporten ga et skremmende svar på årsaken

Foreldre fant sin 14 år gamle datter i sengen. Obduksjonsrapporten ga et skremmende svar på årsaken

Del
X

Vi lever i en verden hvor stadig mer foregår på internett, og det kommer stadig nye elektroniske innretninger som kan hjelpe oss med dette. Felles for dem alle er at de trenger en eller annen form for energi for å virke, og mange av dem krever lading både en og to ganger i døgnet for å holde en tilfredsstillende brukstid.

Mobiltelefonen er en slik innretning, og ved hyppig bruk av apper og annen kommunikasjon, hender det man velger å lade dem til de tidene man normalt ikke bruker dem. Hvilket ofte er om natten.

Hvilket kan få fatale konsekvenser, noe foreldrene til den 14 år gamle vietnamesiske piken Le Thi Xoans dessverre fikk erfare, for da moren skulle vekke datteren en morgen fikk hun ikke noe svar. Datteren var død.

Forsto ingenting

Foreldrene forsto ingenting. Hun hadde jo vært så god og frisk kvelden i forveien.

De fant henne livløs i sengen og bar henne umiddelbart ut i bilen og kjørte til det nærmeste sykehuset, men de kunne ikke annet enn å bekrefte de bange anelsene. Datteren var allerede død, og det var ingenting de kunne gjøre for henne. Hun hadde vært død i flere timer allerede.

Elektrisk sjokk fra laderen

Det er Daily Mail som forteller historien først, og de viser til obduksjonsrapporten som kunne fortelle den skremmende sannheten foreldrene aldri kunne forestille seg. Dødsårsaken var at datteren hadde vært utsatt for elektrisk sjokk.

Hjemme i datterens seng fant foreldrene det som skulle vise seg å være syndebukken. Under dynen nå datterens mobillader. Den var lettere svidd og manglet en del av beskyttelsen. I følge politirapporten ble det anslått at Le Thi på en eller annen måte har fått et så kraftig elektrisk støt at hun døde av det. Sannsynligvis mens hun sov.

Derfor har foreldrene nå valgt å gå ut og advare alle mot å lade mobiltelefonene sine om natten mens de sover, og at man kaster defekte ladere i stedet for å fortsette å bruke dem. De kan virke uskyldige, men med de rette defektene kan de være livsfarlige.

Trykk på deleknappen for å advare andre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com