Forsiden Nyheter Foreldre fant sin 14 år gamle datter i sengen. Obduksjonsrapporten ga et...

Foreldre fant sin 14 år gamle datter i sengen. Obduksjonsrapporten ga et skremmende svar på årsaken

Vi lever i en verden hvor stadig mer foregår på internett, og det kommer stadig nye elektroniske innretninger som kan hjelpe oss med dette. Felles for dem alle er at de trenger en eller annen form for energi for å virke, og mange av dem krever lading både en og to ganger i døgnet for å holde en tilfredsstillende brukstid.

Mobiltelefonen er en slik innretning, og ved hyppig bruk av apper og annen kommunikasjon, hender det man velger å lade dem til de tidene man normalt ikke bruker dem. Hvilket ofte er om natten.

Hvilket kan få fatale konsekvenser, noe foreldrene til den 14 år gamle vietnamesiske piken Le Thi Xoans dessverre fikk erfare, for da moren skulle vekke datteren en morgen fikk hun ikke noe svar. Datteren var død.

Forsto ingenting

Foreldrene forsto ingenting. Hun hadde jo vært så god og frisk kvelden i forveien.

De fant henne livløs i sengen og bar henne umiddelbart ut i bilen og kjørte til det nærmeste sykehuset, men de kunne ikke annet enn å bekrefte de bange anelsene. Datteren var allerede død, og det var ingenting de kunne gjøre for henne. Hun hadde vært død i flere timer allerede.

LES OGSÅ
Skolen gjorde en tabbe - Iselin fikk ikke vitnemål
LES OGSÅ
Grusomme bilder fra det populære feriestedet i Egypt ryster verden - dyreplageri av verste sort

Elektrisk sjokk fra laderen

Det er Daily Mail som forteller historien først, og de viser til obduksjonsrapporten som kunne fortelle den skremmende sannheten foreldrene aldri kunne forestille seg. Dødsårsaken var at datteren hadde vært utsatt for elektrisk sjokk.

Hjemme i datterens seng fant foreldrene det som skulle vise seg å være syndebukken. Under dynen nå datterens mobillader. Den var lettere svidd og manglet en del av beskyttelsen. I følge politirapporten ble det anslått at Le Thi på en eller annen måte har fått et så kraftig elektrisk støt at hun døde av det. Sannsynligvis mens hun sov.

Derfor har foreldrene nå valgt å gå ut og advare alle mot å lade mobiltelefonene sine om natten mens de sover, og at man kaster defekte ladere i stedet for å fortsette å bruke dem. De kan virke uskyldige, men med de rette defektene kan de være livsfarlige.

Trykk på deleknappen for å advare andre!

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet