Forsiden Nyheter Foreldre lar deres 2-år gamle sønn leke med massiv pytonslange

Foreldre lar deres 2-år gamle sønn leke med massiv pytonslange

-

Alle som har eller har hatt små barn vet at man ofte må være kreativ for å underholde barna. Et foreldrepar i Indonesia har dratt kreativiteten vel langt ved å la deres lille gutt leke med en gigantisk pytonslange.

Foto: Viralhog

Videoklippet som nå sprer seg i sosiale medier ble i følge Unilad filmet i Øst Java-provinsen, Indonesia. Videoen starter med å vise at gutten sitter oppå slangen, som krøller seg rundt han. Det er lett å høre at det lille barnet synes dette er morsomt, han ler og koser seg, totalt uvitende om hvilke fare han egentlig befinner seg i.

Kan være livsfarlig 

Pytonslanger kan være livsfarlig for mennesker. For få måneder siden skrev TV 2 om en pytonslange som hadde slukt en voksen kvinne, også dette i Indonesia. Dersom pytonslanger angriper mennesker, er dets naturlige instinkt å kvele offeret sitt med sine enorme muskler.

Det skal sies at det er sjelden pytonslanger angriper mennesker. Men i tilfellet som denne videoen viser, så vil vi mene at man utfordrer skjebnen ved å leke på denne måten med et potensielt farlig dyr.

På et tidspunkt i videoen som nå gir foreldre over hele verden frysninger på ryggen, holder den lille gutten slangen opp fra nakken. Heldigvis hadde denne slangen et rolig gemytt denne dagen..

LES OGSÅ
Listhaug vil innføre skolemat for alle barn - foreldrene skal betale

Foto: Viralhog

Du kan se det hoderystende videoklippet nedenfor. Det er et under at dette gikk bra. 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .