En mor i Skottland opplevde alle foreldres mareritt. 

Moren til en 14 uker gammel jente var på trilletur med babyen sin og trodde hun sov søtt i vognen. The Mirror forteller den fryktelige historien om jenta som ikke sov, men ble kvalt av en hårsløyfe som gled ned over hodet hennes mens hun lå i vognen.

Et innlegg på Facebook advarer nå mot den ny trenden, og har blitt delt tusenvis av ganger av foreldre rundt hele verden. Det skal angivelig være en venn av babyens mor som har skrevet advarselen.

– Alle mødre, vær oppmerksom på dette. Jeg sender ut denne advarselen til alle foreldre som har små babyer og som bruker store pannebånd med sløyfer på babyene. Min venn har dessverre mistet sin 14 uker gamle datter, mens hun trodde at babyen sov i barnevognen på en gåtur.

Foto: Claire’s Accessories

Kvalt av hårpynt 

Hun skriver videre at da moren skulle se til datteren i vognen, oppdaget hun at hårbåndet hadde dekket til munnen og nesen til den lille jenta. Hun var død. Obduksjon av babyen viste at dødsårsaken var kvelning.

Venninnen skriver videre at det er etter ønske fra moren som mistet datteren sin hun deler denne advarselen.

Det er viktig å ikke bli panisk av slike historier, men samtidig viser denne historien hvor ekstremt varsom man må være med babyer og at man alltid må tenke gjennom hvilke utstyr eller klesplagg man tar på babyen. Del gjerne advarselen videre med andre foreldre. 

LES OGSÅ
Denne kvinnen våknet opp med byller på hele kroppen - oppfordringen hennes har blitt delt av tusenvis