lørdag, desember 7, 2019
Historier fra livet Foreldre som ble kjente etter å ha båret frem...

Foreldre som ble kjente etter å ha båret frem et annet par sitt barn etter prøverør-feil har sitt sjette barn på eventyrlig måte

-

Carolyn og Sean Savage skrev boken ’Inconceivable’ etter at en fertilitetsklinikk ved et uhell overførte et embryo fra et annet par til Carolyn. Ekteparet bestemte seg for å bære fram gutten som fikk navnet Logan i 2009 før hun gav han tilbake til sine biologiske foreldre.

Ekteparet fra Sylvania i Ohio hadde på tiden tre barn og fikk tvillinger i 2011 etter å ha brukt en surrogatmor.

Daily Mail forteller historien om ekteparet som tidligere i år ble overrasket over å lære nyheten om at de ventet enda et barn – på den gammeldagse måten. På onsdag ble deres sjette barn – Nicholas Winton Savage, født.

Foto: Privat

Det nye tilskuddet veide 3,2 kg da han var født med keisersnitt på onsdag og ble familienes sjette barn – til tross for deres kamp med fruktbar i to tiår.

Var gravid med et annet par sitt barn

I 2009 fikk ekteparet nyheten om at de var gravide med Shannon og Paul Morells barn etter at en fertilitetsklinikk ved et uhell overførte feil embryo til Carolyn etter å ha blandet navnene deres. Selv om hun ble anbefalt å avbryte svangerskapet nektet ekteparet og var i stedet uplanlagte surrogater for det andre ekteparet og fødte deres sønn Logan i september 2009.

Foto: Privat

I boken beskriver Carolyn smerten ved å rekke over babyen og hennes motstridende følelser for de biologiske foreldrene som hun så som personene som skulle «ta babyen vekk fra meg», skriver Daily Mail.

Ekteparet Morells, som også har skrevet deres egen bok kalt ’Misconception’ har to eldre døtre.

Da 45-åringen kunngjorde en uttalelse om hennes siste graviditet i et innlegg i Today Parents i juni nevnte hun Logan «som hun elsker som hennes eget barn og fortsatt tenker på og ber for hver eneste dag».

Som i et eventyr

I innlegget deler hun sjokket over å lære at hun nå var gravid på den naturlige måten.

«I en alder av 45, etter to tiår uten en spontan unnfangelse; etter utallige ganger med stimulering av eggstokkene, flere intrauterin inseminasjoner, og mer enn frem prøverør forsøk; etter seks fertilitetsspesialister kastet hendene opp i været, ute av stand til å forklare hvorfor vi ikke kunne bli gravide; og etter en av doktorene ved uhell overførte embryoene til et annet par inn i meg som resulterte i en graviditet som presset meg til grensene av min tilregnelighet; Jeg var gravid – på den gammeldagse måten,» skrev hun ifølge avisen.

«For meg og mange andre kvinner som sliter med infertilitet, så er dette som et eventyr.»

Carolyn skrev at hun ikke hadde høye håp om at babyen skulle overleve, men «endelig etter 15 uker fikk vi resultatene fra vår celleprøve: Babyen vår er normal, og det er en gutt.»

Tidligere denne uken forklarte hun på bloggen sin – Mama on the Fly, at babyen ville bli født i uke 37 og en halv på grunn av hennes økende blodtrykk.

Takknemlige

«Den lille gutten kommer litt tidligere enn planlagt, selv om statistikker sier han vil være sunn, så vet du at vi har en historie med å ende opp på feil side av statistikkene,» sa hun ifølge avisen. «Så kan du si en liten bønn for gutten vår?»

Lykkelig
En lykkelig familie. Foto: Privat

Den stolte faren kunngjorde fødselen på bloggen onsdag morgen.

«Takk for at dere løftet hele familien våres i tankene og bønnene deres over de siste ni månedene,» skrev han da han postet bilder av den lykkelige familien. «Gud er god. Vi er takknemlige.»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...