torsdag, september 23, 2021

Etter sønnens død fikk foreldrene tips om å se denne guttens egeninnspilte video

Mest lest nå

Ben Breedlove var en lys, pen, glad tenåring som ble godt likt av alle. Ben var populær både blant familie og venner, men også populær blant mennesker over hele verden.

Ben var en internettkjendis. Han drev en Youtubekanal hvor han ga råd til mennesker, spesielt var han kjent for å gi råd om forhold.

Men det er spesielt to episoder på kanalen som har blitt populær. Disse episodene heter «This Is My Story» og disse videoene var de siste Ben lagde før sin død.


Foto: Youtube

Helt siden Ben var en baby, visste både han og familien at han ikke kom til å leve et langt liv. Da Ben var tre måneder, fant legen en bilyd på hjertet. Barnet ble diagnostisert med hypertrofisk kardiomyopati. Dette er en sykdom der hjertemuskelen er forstørret.

På grunn av denne tilstanden, opplevde Ben flere ganger å være nær døden. Det faktum at han klarte å lure døden tre ganger er fantastisk i seg selv, men en fascinerende del av disse nær-døden-opplevelsene er de fantastiske visjonene han fikk. Visjoner som Ben mente forberedte ham på himmelen.

Foto: Youtube

Det første synet kom i en alder av 4 år. Da hadde Ben hatt et livstruende, 45 minutters anfall. Ben husket å ha sett et sterkt lys på sykehuset. Ingen andre så dette lyset. Selv som en liten gutt, var han sikker på at han hadde sett en engel.

Flere år senere fikk Ben hjertestans (hans andre på dette tidspunktet). Han gikk da på videregående skole. Hjertet hans sluttet å slå i tre minutter før han ble gjenopplivet. Ben har senere fortalt sin familie at han hadde «våknet opp» i det han kalte «venterommet til himmelen.» Der fant han en dyp fred.

Etter at han ble gjenopplivet, fortalte Ben at Gud hadde gitt han et syn av himmelen, slik at han ikke skulle være redd for å dø.

Foto: Youtube

Noen få måneder senere, på første juledag, døde Ben mens han hoppet på familiens trampoline. Han var da 18 år gammel.

Foto: Youtube

Noen venner av familien spurte Bens foreldre hva de tenkte om videoen. Bens foreldre hadde ingen anelse om hva de snakker om, og det var da de oppdaget at Ben hadde publisert sin historie på YouTube, bare dager før han døde. Når de så videoene nedenfor, ble de overbevist om at Ben nå er mer full av liv enn noen gang før.

I dag har videoene nesten 14 millioner visninger på YouTube.

Se videoene nedenfor og del gjerne denne oppsiktsvekkende historien.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter