fredag, desember 13, 2019
Nyheter Foreldrene ble drept da de prøvde å beskytte babyen...

Foreldrene ble drept da de prøvde å beskytte babyen sin under masseskytingen i El Paso

-

Jordan og Andre Anchondo var ute og handlet på kjøpesenteret i El Paso da en mann begynte å skyte vilt rundt seg. Foreldreparet døde mens de prøvde å beskytte sin to måneder gamle sønn.

Det var lørdag kveld at en 21 år gammel mann drepte 22 mennesker på kjøpesenteret Cielo Vista Mall i El Paso i Texas. I tillegg ble 26 mennesker skadet, blant dem en fire måneder gammel baby og to små barn. Det skriver The Guardian.

Foto: privat

Stilte seg opp rett foran skytteren

Monique Terry, Jordans kusine var også med på handleturen denne lørdagen. Hun forteller til The Guardian at Andre stod foran skytteren for å beskytte Jordan, mens Jordan beskyttet babyen deres.

«Det sier noe om hvordan hun var som person», sier kusinen.

«Hun ga alt for babyen sin», sier hun videre.

Babyen brakk to fingre under angrepet, men han overlevde, takket være foreldrenes beskyttelse.

«Hun ga ham sitt liv»

Leta Jamrowski er Jordans bror. Han sier til the Associated Press at grunnen til at babyen brakk fingrene, var fordi moren falt over han da hun prøvde å beskytte han.

«Utfra babyens skader, sier de at min søster mest sannsynlig prøvde å beskytte han. Men da hun ble skutt, holdt hun han og falt over han. Det var derfor han brakk noen bein. Han er rett og slett i live fordi hun ga ham sitt liv», sier han.

Foto: privat

Hadde tre barn til sammen

Jordan og Andre hadde tre barn til sammen. De to andre barna er to og fem år gamle. Foreldreparet hadde sluppet av deres fem år gamle datter på en cheerleading camp på vei til kjøpesenteret. De var der for å kjøpe skolesaker til datteren.

Det unge paret hadde nettopp feiret deres første bryllupsdag bare noen dager før skytingen.

«De var hverandres lim. De var et perfekt par», sier Jordans tante, Terry.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...