in

Foreldrene måtte nylig begrave sin 2-år gamle gutt. Nå blir familien rammet av ny tragedie

Når tragedier rammer en familie, og spesielt når det er snakk om tap av et barn, må smerten virke uoverkommelig. Allen-familien opplevde nettopp en slik tragedie da deres 2 år gamle sønn, Brody, døde av kreft.

Familien har heldigvis stått sterkt sammen og funnet trøst i hverandre. Samtidig har de mottatt en unison støtte fra mennesker over hele verden etter at de valgte å fortelle om sorgen sin på sosiale medier.

Men nå blir familien på ny rammet en tragedie.

De var en lykkelig familie

For ikke lenge siden var familien Allen verdens lykkeligste familie. De bor i den lille byen Colerain Township, Ohio og kunne egentlig ikke drømt om mer enn hva de hadde.

Foreldre Shilo og Todd hadde tre flotte barn: Andrew, McKenzie og deres yngste sønn Brody. Da Brody ble kreftsyk var det et kraftig slag for hele familien.

Brody ble født med en sjelden form for hjernekreft. Men familien hadde håp om at denne kunne kureres. Det var derfor en knusende beskjed familien fikk på starten av dette året; Brody ville ikke oppleve å bli tre år.

Familien valgte å dele historien sin på Facebook, hvor man har kunne fulgt familien og deres siste måneder sammen med Brody.

I september skrev Sosialnytt om familien som fikk hele nabolaget med på å feire tidlig jul, slik at Brody skulle få oppleve julen før han døde.

«Han er glad. Han nyter livet. Slik skal vi tilbringe dagene våre. Jeg jobber hver dag for å gjøre ham lykkelig,» fortalte faren til den lokale avisen WCPO.

Slik så familiens hus ut i september. Foto: Facebook

Den triste beskjeden 

Dessverre gikk Brody Allen bort bare en måned senere, i oktober. Faren, Todd, kunngjorde den tragiske beskjeden på Facebook og skrev:

«God morgen. Det er med den dypeste tristheten jeg vil fortelle at Brody har tapt kampen. I morges klokken 6 døde Brody stille og fredelig i armene til sin mor Shilo. Han led ikke. Han var omgitt av sin familie og jeg har ingen tvil om at mange engler passer på han. Men vår sorg er uendelig og vi vil savne hans smilende vakre sjel, men det er også trøst i å vite at vår sønn i dag har rørt Guds ansikt.

I dag hilste himmelen på vår lille superhelt.

Fly høyt lille mann .. Til vi ser deg igjen. Vi elsker deg.»

Mamma og Brody. Foto: Facebook

Nok en tragedie

Som om ikke denne familien har vært gjennom nok, står de nå ovenfor enda en tragedie.  Bare en måned etter de begravde sin yngste gutt ble Brody’s eldre bror Andrew involvert i en grusom bilulykke.

Andrew ble alvorlig skadet og ligger nå på sykehus hvor tilstanden er kritisk.

Pappa Todd har igjen tydd til Facebook for å be om støtte:

«Andrews tilstand er veldig kritisk. Han har en veldig alvorlig livstruende traumatisk hjerneskade, skade på nyrene, milten, et ødelagt skulderblad og et brukket kragebein. 

Vår sorg og smerte er rett og slett ubeskrivelig akkurat nå.

Vær så snill, hvis du ønsker, be for Andrews helbredelse og tilfriskelse. Jeg bryr meg ikke hvilken tro, språk, religion eller perspektiv i livet du kommer fra. Dine bønner og tanker ga Brody styrke og litt ekstra tid, til å leve sine siste dager fullt ut med absolutt glede. Vær så snill, vi trenger din hjelp igjen,» skriver faren.

Andrew er livstruende skadet. Foto: Privat

Er det mulig at en familie skal måtte gjennomgå så mye, på så kort tid? Jeg vil personlig sende alle mine varmeste tanker til denne familien. Vær så snill, gjør det samme, og del familiens historie slik at Andrew kan få tilsendt så mange varme tanker som bare mulig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

«Huset på prærien»-stjerne er død. Katherine ‘Scottie’ MacGregor ble 93 år gammel

Foreldre mistet datteren sin – Moren advarer mot populære hårpynt til babyer