Hjem Historier fra livet Foreldrene har ikke sett sønnen på ett år – vet ikke at han har gått ned 60 kg

Foreldrene har ikke sett sønnen på ett år – vet ikke at han har gått ned 60 kg

Tidligere veide mannen på bildet, Lucas, 140 kg. Han var svært avhengig av usunn mat og sukker. Men så kom han til et punkt i livet hvor han ville gjøre en endring. En drastisk en.

Han bestemte seg for å endre livsstil totalt. Men han fortalte han det ikke til sine foreldre. Han ville først bli «ny» og deretter overraske sine far og stemor som var bekymret for helsen hans. Forvandlingen ble ekstrem.

Lucas satte seg et mål. Og målet skulle han nå på bare ett år. Hans far og stemor traff han vanligvis bare en gang julen og i sommerferien, så det var ikke så vanskelig å skjule hemmeligheten for dem.

Han gikk på diett, trente og jobbet hardt for å nå målet sitt. Han måtte finne på en unnskyldning for å ikke komme hjem i løpet av sommeren. Trist synes foreldrene, men Lucas visste at det var verdt det. Han var svært disiplinert og han gikk raskt ned i vekt, hele 60 kg på et år.

Da han endelig skulle møte sin far og stemor igjen fikk han en venninne til å filme det hele. Hans far ser Lucas først og blir svært overrasket. Han kjente han nesten ikke igjen da de  møttes. Litt av en forvandling på bare ett år!

Her er et bilde av Lucas da han veide 140 kg

Og her året etter. Da hadde han gått kraftig ned i vekt og veide kun 80 kg. 60 kilo var borte

Her kan du se videoen da Lucas avslører overraskelsen for familien sin i julen. Endelig får han vist frem den «nye» Lucas!

Herlig! 🙂

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com