Noen ganger tar livet en uventet vending.

Bella ble født med en mitokondriesykdom. Tilstanden hennes ble verre og verre i sine første levemåneder og legene levnet henne små sjanser. Etterhvert måtte hun puste ved hjelp av maskiner.

Så kom dagen. Foreldre og venner fikk beskjed om at nå måtte de ta farvel med lille Bella. Hun var nær døden.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Bildet nedenfor er det hjerteskjærende øyeblikket hvor mor og far tok farvel med sin lille solstråle. Like etter ble maskinen som hold datteren i live slått av.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Foreldrene holdt datteren i hånden da maskinen ble slått av. De ville at hun ikke skulle måtte gå inn i døden alene. Men plutselig kjente faren at jenta grep rundt fingeren hans. Som et mirakel begynte Bella å bevege på seg, samtidig som hun skrek. Hun nektet å gi slipp.

Legene kom styrtende til. De forsto ikke hva som skjedde. Dailymail skriver at oksygennivået i blodet forbedret seg, og gikk tilbake til normale verdier.

Noen få uker etter denne hendelsen var jenta helt frisk igjen.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Fem måneder senere var Bella helt forandret. Sykdommen var borte, hun fikk igjen hår og er nå en jente full av energi. Foreldrene kaller henne for et mirakel, noe også legene kan skrive under på at hun er.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Legene hadde gitt opp denne jenta. Foreldrene ble bedt om å ta farvel med henne. Men i det øyeblikket foreldrene tok farvel, slapp sykdommen taket. Hva annet kan vi kalle det enn et mirakel? 

Del gjerne denne solskinnshistorien videre!