Hjem Historier fra livet Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Del
X

Noen ganger tar livet en uventet vending.

Bella ble født med en mitokondriesykdom. Ifølge Helse Norge er Mitokondriesykdommer en gruppe sjeldne sykdommer knyttet til forstyrrelser i cellenes energiproduksjon. Det finnes ingen effektiv medisinsk behandling av mitokondriesykdommer

Tilstanden til Bella ble verre og verre i sine første levemåneder og legene levnet henne små sjanser. Etter hvert måtte hun puste ved hjelp av maskiner.

Så kom dagen. Foreldre og venner fikk beskjed om at nå måtte de ta farvel med lille Bella. Hun var nær døden.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Bildet nedenfor er det hjerteskjærende øyeblikket hvor mor og far tok farvel med sin lille solstråle. Like etter ble maskinen som hold datteren i live slått av.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Foreldrene holdt datteren i hånden da maskinen ble slått av. De ville at hun ikke skulle måtte gå inn i døden alene. Men plutselig kjente faren at jenta grep rundt fingeren hans. Som et mirakel begynte Bella å bevege på seg, samtidig som hun skrek. Hun nektet å gi slipp.

Legene kom styrtende til. De forsto ikke hva som skjedde. Dailymail skriver at oksygennivået i blodet forbedret seg, og gikk tilbake til normale verdier.

Noen få uker etter denne hendelsen var jenta helt frisk igjen.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Fem måneder senere var Bella helt forandret. Sykdommen var borte, hun fikk igjen hår og er nå en jente full av energi. Foreldrene kaller henne for et mirakel, noe også legene kan skrive under på at hun er.

Foto: Facebook//Lee Moore-williams

Legene hadde gitt opp denne jenta. Foreldrene ble bedt om å ta farvel med henne. Men i det øyeblikket foreldrene tok farvel, slapp sykdommen taket. Hva annet kan vi kalle det enn et mirakel? 

I dag stråler familien – den lille jenta har blitt noen år større og det er ikke vanskelig å se at hun nyter tilværelsen sammen med familien!

Del gjerne denne solskinnshistorien videre!

LES OGSÅ: Både moren, faren og to av tre barn fikk kreft: – Jentene har ikke fortjent alt dette

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com