fredag, oktober 2, 2020

Forferdelig bilulykke tok livet av mor, far og baby. Fire barn overlevde

Mest lest nå

Det var i San Angela, Texas i 2018, at en bilfører mistet kontroll over bilen og krasjet inn i familien Clemens.

Jim og Karisa Clemens var på vei hjem med deres fem barn, Angela (8), Zachary (5), Wyatt (4), Nicholas (2) og baby Juleinna (2 mnd), da ulykken inntraff.

Ifølge Newsner, omkom mor, far og deres baby på 2 måneder i bilulykken. De fire andre barna ble fraktet til sykehuset med omfattende skader.


Grandtante involverte nærmiljøet

Barnas grandtante, Teresa Burell, delte bilder og oppdateringer fra sykehuset på sosiale medier. Nærmiljøet svarte med å be for barna og følge deres store og små fremskritt i behandlingen.

Bildet ovenfor viser Angela og Zachary første gang de fikk være sammen etter ulykken.

«Jeg er overrasket over miraklene som oppstår når vi tilpasser våre bønner til vår Guds vilje», skrev grandtanten under bildet som hun delte på Facebook.

Lokalsamfunnet engasjerte seg i de fire, plutselig foreldreløse, søsknenes historie. Og grandtanten holdt dem oppdatert via Facebook.

«I går ba vi dere om å be spesielt for Zachary. Vi har sett så mange mirakler hos ham. I går var han i stand til å forlate sengen, og sette seg i rullestolen for første gang. Han og Angie fikk muligheten til å se hverandre for første gang.»

«Angie har hatt flere hjerneskader, men i går var hun i stand til å lese og synge sammen med oss. Hjertene våre er så fulle av miraklene vi opplever.»

Ingen i barnas nettverk hadde turt å håpe på en så stor forbedring, som den de fikk se hos de overlevende søsknene.

«I morges ble Wyatt tatt ut av rullestolen, og gikk selv mot fysioterapeutens rom, mens terapeuten måtte forhindre ham i å løpe. Tusen takk for deres støtte og bønner. Vi kan merke dem. Mirakler skjer!»

I en senere oppdatering fra grandtanten forteller hun;

«Alle de tre barna som fortsatt mottar medisinsk hjelp på Cook Children`s er nå i samme etasje på rehabilitering, hvor de endelig ble gjenforente for et par dager siden! Wyatt klarer seg så godt. Han var paralysert på venstre side, men gjennom fysioterapi har han gjenvunnet bevegelse og styrke. Han kan gå med hjelp, og de har utfordringer med å overbevise ham om ikke å løpe! Han er til stor støtte og trøst for hans eldre søsken.

Zach strever. Han har vansker med å spise og får sonde-næring for å forsikre at han tar til seg nok næring. Han kjemper også mot en infeksjon, som har medført høy feber de siste dagene. Han har mye smerte, både fysisk og emosjonelt, og er vår største bekymring nå.

Angela viser stadige forbedringer. Hun snakker mer og mer for hver dag og kan lese flytende i korte etapper. Hun tok sin første utendørs rullestol tur i går for å sjekke været, og var glad for å være ute i solskinnet. De arbeider fremdeles med å forbedre smertene i bena hennes, ettersom de var utsatt for flere omfattende skader.

Som forventet, strever alle tre barna, men spesielt Zach og Angela, med sorg etter å ha mistet sine foreldre og lillesøster.»

Ettersom barna vil ha behov for hjelp, både medisinsk og terapeutisk, har grandtanten henvendt seg til lokalsamfunnet med ønske om økonomisk hjelp for å dekke kostnadene.

LES OGSÅ: Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter