Dyr Forlatt hund ventet i dagevis på eieren sin. Han...

Forlatt hund ventet i dagevis på eieren sin. Han dukket aldri opp…

-

- Reklame -

Brooke Rapozo jobber i en organisasjon kalt Kings SPCA-Rescue som hjelper dyr. For en tid tilbake fant de en forlatt hund i veikanten. Hunden som har navnet Banjo ville ikke forlate plassen hvor han hadde blitt dumpet av sin tidligere eier. Han var både kald og sulten.

Da Brooke forsøkte å ta med seg hunden til trygghet, vegret det stakkars dyret seg. Brooke skrev et innlegg på Facebook som har fått det til å stikke i hjertet til tusenvis av dyrevenner.

Du er en hjerteløs idiot

«Kjære ufølsomme tidligere eier av denne hund. I dag fikk vi noen mailer fra personer som hadde sett hunden du satt i fra deg ved 15th Excelsior Ave. Din hund hadde satt der siden søndagsmorgen.

Han ventet på deg.

Han var en dyktig hund. Han holdt seg på plassen hvor han sist så sin favorittperson. Han trodde du skulle komme tilbake. Han fulgte med hver neste bil som kjørte langs veien, og håpte at det var du som kom tilbake. Din hund frøs, var sulten og redd redd i flere dager fordi du er en hjerteløs idiot.»

Foto og kilde : Facebook / Kings SPCA-Rescue

”Han var så sulten at han spiste pinner. Snille mennesker hadde gitt mat til den sultne hunden, men han var fremdeles så sulten og forvirret. Til tross for at maten lå fremfor han, visste han at han var tvungen til å vente med å spise til du kom tilbake.

Han ventet på deg. Han er ikke en dum hund. Han er en klok hund. Du var en dårlig venn. Du gav opp en som hadde gitt sitt liv for deg. En som ikke brydde seg om hvor lenge du var på jobb. En som alltid var like glad for å se deg, uansett om du bare hadde vært å hentet posten eller vært borte i flere dager.

Han kommer ikke til å vente på deg lenger.»

Foto og kilde : Facebook / Kings SPCA-Rescue
Foto og kilde : Facebook / Kings SPCA-Rescue

«Etter at han i dagevis hadde ligget sammenkrøket som en ball i veien der hvor du satt han fra deg, kom vi for å hente han. Vi satt der i timer. Vi pratet med han. Vi matet han. Din hund tillot etterhvert at jeg klappet han på hodet. Senere bak ørene. Han la seg ned og lot meg stryke han over magen. Jeg fikk ta bånd på han uten at han gjorde motstand.

Han fikk ikke panikk før det var på tide å dra. Han ville vente på deg. Han vegret seg for å gå til bilen. Jeg bar den store hunden din til bilen vår. Din store, vennlige, redde og lojale hund. Han gråt hele turen tilbake til lokalene våre. Det var lyden av hans knuste hjerte.

Du fortjener ikke denne utrolige vovvsen. Du fortjener ikke noen hund overhodet. Min hund kommer til å glemme deg. Han kommer til et godt hjem og kommer til å få all den kjærlighet som han fortjener. Du er en skikkelig drittsekk. Jeg håper dette året blir fylt med dårlig karma for deg.

Hilsen Brooke.»

Her kan du se et klipp som viser Banjo i veikanten og Brooke som tar han med seg.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Märtha Louise åpner opp om kjærestens synspunkter

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (44) har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de...

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...