Forsiden Dyr Forlatt hund ventet i dagevis på eieren sin. Han dukket aldri opp...

Forlatt hund ventet i dagevis på eieren sin. Han dukket aldri opp…

Brooke Rapozo jobber i en organisasjon kalt Kings SPCA-Rescue som hjelper dyr. For en tid tilbake fant de en forlatt hund i veikanten. Hunden som har navnet Banjo ville ikke forlate plassen hvor han hadde blitt dumpet av sin tidligere eier. Han var både kald og sulten.

Da Brooke forsøkte å ta med seg hunden til trygghet, vegret det stakkars dyret seg. Brooke skrev et innlegg på Facebook som har fått det til å stikke i hjertet til tusenvis av dyrevenner.

Du er en hjerteløs idiot

«Kjære ufølsomme tidligere eier av denne hund. I dag fikk vi noen mailer fra personer som hadde sett hunden du satt i fra deg ved 15th Excelsior Ave. Din hund hadde satt der siden søndagsmorgen.

Han ventet på deg.

Han var en dyktig hund. Han holdt seg på plassen hvor han sist så sin favorittperson. Han trodde du skulle komme tilbake. Han fulgte med hver neste bil som kjørte langs veien, og håpte at det var du som kom tilbake. Din hund frøs, var sulten og redd redd i flere dager fordi du er en hjerteløs idiot.»

Foto og kilde : Facebook / Kings SPCA-Rescue

”Han var så sulten at han spiste pinner. Snille mennesker hadde gitt mat til den sultne hunden, men han var fremdeles så sulten og forvirret. Til tross for at maten lå fremfor han, visste han at han var tvungen til å vente med å spise til du kom tilbake.

Han ventet på deg. Han er ikke en dum hund. Han er en klok hund. Du var en dårlig venn. Du gav opp en som hadde gitt sitt liv for deg. En som ikke brydde seg om hvor lenge du var på jobb. En som alltid var like glad for å se deg, uansett om du bare hadde vært å hentet posten eller vært borte i flere dager.

Han kommer ikke til å vente på deg lenger.»

Foto og kilde : Facebook / Kings SPCA-Rescue
Foto og kilde : Facebook / Kings SPCA-Rescue

«Etter at han i dagevis hadde ligget sammenkrøket som en ball i veien der hvor du satt han fra deg, kom vi for å hente han. Vi satt der i timer. Vi pratet med han. Vi matet han. Din hund tillot etterhvert at jeg klappet han på hodet. Senere bak ørene. Han la seg ned og lot meg stryke han over magen. Jeg fikk ta bånd på han uten at han gjorde motstand.

Han fikk ikke panikk før det var på tide å dra. Han ville vente på deg. Han vegret seg for å gå til bilen. Jeg bar den store hunden din til bilen vår. Din store, vennlige, redde og lojale hund. Han gråt hele turen tilbake til lokalene våre. Det var lyden av hans knuste hjerte.

Du fortjener ikke denne utrolige vovvsen. Du fortjener ikke noen hund overhodet. Min hund kommer til å glemme deg. Han kommer til et godt hjem og kommer til å få all den kjærlighet som han fortjener. Du er en skikkelig drittsekk. Jeg håper dette året blir fylt med dårlig karma for deg.

Hilsen Brooke.»

Her kan du se et klipp som viser Banjo i veikanten og Brooke som tar han med seg.

LES OGSÅ
Flodhesten slipper "verdens størst fis" - nå har over 23 millioner sett videoen
LES OGSÅ
Flodhesten slipper "verdens størst fis" - nå har over 23 millioner sett videoen

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet