Hjem Dyr Forlatt panter vokser opp hos kvinne og hennes hund – se de utrolige bildene

Forlatt panter vokser opp hos kvinne og hennes hund – se de utrolige bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det hele høres nesten utrolig ut. En svart panter som bor sammen med et menneske og en hund. Men tro det eller ei, her er fortellingen om Luna, Victoria og Venza.

På Youtubekanalen «Luna The Pantera» deles den utrolige historien om panteren, som etter å ha blitt avvist av sin egen mor, vokste opp hos en kvinne og hennes hund.

Foto: Youtube

Luna heter den vesle panteren, som ble født i en dyrepark i Sibir. Kort tid etter at panteren kom til verden, ble hun avvist og forlatt av sin mor. Ikke så ulikt historien vi alle kjenner om sjimpansen, Julius, i Kristiansand Dyrepark.

Men en panter er vel ikke bare bare å ta i hus og oppfostre som et husdyr?

Ekspert på eksotiske dyr

Heldigvis for vesle Luna, fikk en kvinnelig ekspert på eksotiske dyr, Victoria Rovskaya, høre om henne. Rovskaya besøkte dyreparken og bestemte seg for å ta hånd om panterbabyen.

Foto: Youtube

I Rovskayas hus bodde også rottweileren, Venza. Dermed ble de tre stykker under samme tak, men langt i fra den vanlige kjernefamilien!

Et vanlig husdyr

Matmor var overbevist om at dersom hun trente og behandlet panteren som et vanlig husdyr, så ville den eksotiske villkatten kunne bli boende hos henne, som et vanlig husdyr.

Foto: Youtube

Som sagt, så gjort, og i dag lever Luna sammen med Venza hjemme hos Rovskaya.

Foto: Youtube

De to dyrene leker sammen, løper omkring på jordene og nyter hverandres selskap. Noe av det naturlige instinktet har imidlertid Luna igjen, og hun elsker blant annet å jakte på fugler og å klatre i trær.

Foto: Youtube

Da er det godt at de tre er bosatt slik at det faktisk er mulig!

I videoen nedenfor kan du se de to leke sammen – garantert et syn du ikke har sett før!

LES OGSÅ: Hunden har adoptert 7 kattunger, se hva han gjør med dem

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com