Hjem Kjendisnytt Forlovelsesglede for Norges eventyrpar: Jens Kvernmo og Kristin Harila

Forlovelsesglede for Norges eventyrpar: Jens Kvernmo og Kristin Harila

Jens Kvernmo (38), er en mann som virkelig har tatt det norske folk med storm. Kvernmo som nok er best kjent for sine opptredener på NRK, delte i fjor den gledelige nyheten om at han hadde trådt ut av ungkarslivet og inn i et forhold med fjellklatrer Kristin Harila (38).

Kristin Harila er ikke hvem som helst. I fjor, med en prestasjon som sendte sjokkbølger gjennom fjellklatringsverdenen, satte Harila en ny verdensrekord ved å bestige de 14 høyeste fjellene i verden. Den 27. juli nådde hun toppen av K2, verdens nest høyeste fjell, og markerte seg som en av de mest bemerkelsesverdige eventyrerne fra Finnmark.

Langt hjemmefra

For å oppnå denne rekorden, tilbrakte Harila fem måneder borte fra familie, venner, og ikke minst, sin kjæreste, Jens Kvernmo. Hennes eventyr tok henne gjennom 93 dager hvor hun besteg alle de 14 fjellene som rager mer enn 8000 meter over havet. Dette var en prestasjon som ikke bare satte en ny verdensrekord, men også viste hennes utrolige styrke og utholdenhet.

Ved hjemkomsten til Norge, ble Harila møtt med en varm velkomst fra familie, kjæreste og deres hund Tarzan, komplett med norske flagg, lange klemmer og kyss.

En gledelig nyhet fra Nepal

Nå, tilbake i Nepal, har det eventyrlige paret delt en ny, fantastisk gladbeskjed med verden: de er forlovet.

I en video publisert av NRK, beskriver Kvernmo frieriet som et spontant stunt, drevet av den overveldende følelsen av forelskelse.

– Det å være forelsket, man er jo ikke tilregnelig i gjerningsøyeblikket, og jeg er en veldig spontan type, så det var et artig stunt. Men det er jo to meget frie sjeler, men minus og minus blir jo pluss, så man må jo bare gønne på, forteller han selv i videoen til NRK.

Til tross for at de begge er frie sjeler, fant de sammen, og Kvernmo deler sin nervøsitet og lettelse da Harila sa ja til hans forslag.

– Jeg har vært nervøs i fem dager. Heldigvis sa hun ja!

Jens Kvernmo og Kristin Harila
Jens Kvernmo og Kristin Harila er forlovet. Foto: Skjermdump NRK

Harila, med et strålende smil, viser stolt frem ringen, mens paret deler at de nå ser frem til å starte et familieliv sammen. Dette nye kapittelet i deres liv lover ikke bare personlig lykke, men inspirerer også en følelse av eventyr og kjærlighet hos alle som følger dem.

Kristin Harila
Kristin Harila viser stolt frem ringen. Foto: Skjermdump NRK
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com