Hjem Kjendisnytt ‘Forrest Gump’-Stjernen i sorg: Mistet sønnen til kreft

‘Forrest Gump’-Stjernen i sorg: Mistet sønnen til kreft

I en tid fylt med dyp sorg har skuespiller Gary Sinise annonsert tapet av sin sønn etter en langvarig kamp mot en sjelden form for kreft. Sinise, som mange kanskje ikke umiddelbart kjenner igjen ved navn, har hatt en bemerkelsesverdig karriere i filmindustrien, hvor han har etterlatt et uforglemmelig inntrykk på publikum verden over.

Gjennom sin imponerende karriere har Sinise gitt liv til flere uforglemmelige karakterer, inkludert Detective Mac Taylor i ‘CSI: New York’ og den minneverdige Lieutenant Dan i ‘Forrest Gump’. Sinises bidrag til film har ikke bare gledet og engasjert publikum, men også sikret ham anerkjennelse og prestisjefylte utmerkelser.

Slik husker mange Gary fra den populære filmen «Forrest Gump».

Forrest gump
Foto: Skjermdump Youtube

Men bak kameraets glans har Sinise og hans familie stått i en hjerteskjærende kamp. I 2018 ble hans kone, Moira Harris, diagnostisert med brystkreft i tredje stadium, som krevde umiddelbar operasjon og etterfølgende behandlinger. Kort tid etter kom den sjokkerende nyheten om at parets sønn, Mac, led av chordoma, en sjelden kreftform som angriper ryggsøylen.

Selv om Moira kunne erklæres kreftfri, var veien langt mer utfordrende for Mac. Til tross for en tilsynelatende vellykket operasjon, vendte kreften tilbake med fornyet styrke, og spredte seg ytterligere. Mac, som var utdannet fra en musikkskole og hadde deltatt i sin fars veldedighetsband, ‘Lt. Dan Band’, så sine drømmer og ambisjoner bli begrenset av sykdommen.

I en tid hvor familien sto overfor en ubeskrivelig prøvelse, delte Gary Sinise hjerteskjærende ord om tapet av sin sønn. Han uttrykte en dyp følelse av tap og medfølelse for alle som har opplevd lignende sorg. Sinise reflekterte over Macs utrettelige kamp mot en ubarmhjertig fiende, og sammenlignet hans mot og utholdenhet med den urokkelige soldaten i filmen ‘1917’.

Til tross for den smertefulle savnet, finner familien trøst i vissheten om at Macs kamp er over, og de er inspirert av hans utrolige styrke og vilje til å kjempe til det siste. Gary Sinise uttrykker en dyp takknemlighet og stolthet over å ha vært Macs far, en følelse som resonnerer med alle som har fulgt familien gjennom denne vanskelige tiden. Du kan lese alle ordene hans HER.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com