fredag, desember 13, 2019
Forskning Forskning: Frodige kvinner har menn som er lykkeligere og...

Forskning: Frodige kvinner har menn som er lykkeligere og lever lenger

-

Er du som andre kvinner, så tenker du ofte på at du burde vært litt lettere på vekten. Men vet du hva? Forskning sier at dersom du har noen ekstra kilo, så er du akkurat slik som du bør være! 

I følge Yourtango er dine ekstra kilo med på å gjøre mannen din både lykkeligere og sunnere.

Det er et forskningstudie utført ved Universidad Nacional de Misiones i Argentina som slår fast de oppsiktsvekkende resultatene.

Studiet viser at menn som er i forhold med kvinner som har noen kilo ekstra, er så mye som 10 ganger lykkeligere enn menn som er i forhold med kvinner som ikke har noen kilo for mye.

Når man samtidig vet at mennesker som er lykkelig, lever lenger, så forstår man raskt at de ekstra kiloene til kvinnen rett og slett er med på å øke mannens levealder.

Studiet viser også at menn som er i forhold med en kvinne som veier litt for mye, smiler oftere og løser problemer lettere.

Som om ikke dette er nok for å holde på kiloene dine; studiet fastslår at overvektige kvinner er både vennligere og mer utadvendt enn tynne kvinner.

Så neste gang du skammer deg over de ekstra kiloene dine, tenk på at du faktisk er et mer behagelig vesen for andre mennesker og bidrar til din manns lykke og levetid! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...