lørdag, juni 12, 2021

Forskning: Frodige kvinner har menn som er lykkeligere og lever lenger

Mest lest nå

Er du som andre kvinner, så tenker du ofte på at du burde vært litt lettere på vekten. Men vet du hva? Forskning sier at dersom du har noen ekstra kilo, så er du akkurat slik som du bør være! 

I følge Yourtango er dine ekstra kilo med på å gjøre mannen din både lykkeligere og sunnere.


Det er et forskningstudie utført ved Universidad Nacional de Misiones i Argentina som slår fast de oppsiktsvekkende resultatene.

Studiet viser at menn som er i forhold med kvinner som har noen kilo ekstra, er så mye som 10 ganger lykkeligere enn menn som er i forhold med kvinner som ikke har noen kilo for mye.

Når man samtidig vet at mennesker som er lykkelig, lever lenger, så forstår man raskt at de ekstra kiloene til kvinnen rett og slett er med på å øke mannens levealder.

Studiet viser også at menn som er i forhold med en kvinne som veier litt for mye, smiler oftere og løser problemer lettere.

Som om ikke dette er nok for å holde på kiloene dine; studiet fastslår at overvektige kvinner er både vennligere og mer utadvendt enn tynne kvinner.

Så neste gang du skammer deg over de ekstra kiloene dine, tenk på at du faktisk er et mer behagelig vesen for andre mennesker og bidrar til din manns lykke og levetid! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter