Har du drukket litt for mange øl i sommer? Føler du at ølmagen sakte men sikkert har blitt en del av kroppen din? Fortvil ikke. Du og ølmagen din er kvinners drøm!

Det er nemlig slik at kvinner foretrekker menn med litt mage, istedenfor veltrente menn, i følge forskere ved Yale Elite University skriver The Telegraph. Kvinner sier at de vil ha en veltrent mann, men velger heller en med litt mage.

Er du litt opp i årene og har barn er du enda mer interessant. Forskere mener at det ikke har noe med et underliggende farskompleks å gjøre, men at det handler om evolusjon.

I følge forskerne så viser menn som har barn også at de er fruktbare. I tillegg viser forskningsresultat at menn med litt mage har mindre risiko for å få hjerteattakk og prostatakreft.

Og som om ikke det var nok, så minsker testosteronet dersom man har mer kroppsfett, noe som kan resultere i at disse mennene fokuserer mer på tid med familien enn å se etter andre kvinner.

Dette må jo være riktig gode nyheter for deg med ølmage. Du er en drøm for kvinner! Spre dette videre med de du kjenner slik at andre med ølmage også kan føle seg fantastiske. For ettertraktet, det er de!