in

Forskning: Menn med «ølmage» er attraktive blant kvinner og lever lenger

Har du drukket litt for mange øl i det siste? Føler du at ølmagen sakte men sikkert har blitt en del av kroppen din? Fortvil ikke. Du og ølmagen din er kvinners drøm!

Det er nemlig slik at kvinner foretrekker menn med litt mage, istedenfor veltrente menn, i følge forskere ved Yale Elite University skriver The Telegraph. Kvinner sier at de vil ha en veltrent mann, men fakta er at de ofte heller velger en som har litt mage.

Er du litt opp i årene og har barn er du enda mer interessant. Forskere mener at det ikke har noe med et underliggende farskompleks å gjøre, men at det handler om evolusjon.


I følge forskerne så viser menn som har barn også at de er fruktbare. Dette liker kvinner. I tillegg viser forskningsresultatet at menn med litt mage har mindre risiko for å få hjerteattakk og prostatakreft.

Og som om ikke det var nok, så minsker testosteronet dersom man har mer kroppsfett, noe som kan resultere i at disse mennene fokuserer mer på tid med familien sin enn å se etter andre kvinner. Her var det mange fordeler.

Dette må jo være riktig gode nyheter for deg med litt ølmage. Bare du passer på at magen ikke blir for stor, da det selvsagt ikke er bra for helsen din.

Har du litt stor mage er du altså en drøm for kvinner, skal vi tro på hva forskningen sier. Spre det gjerne videre med de du kjenner slik at andre med «ølmage» også kan føle seg fantastiske. For ettertraktet, det er de!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Petter Northug

Hør den nye låta til Petter Northug

Hun fikk høre at hun var for feit for hennes veltrente mann – Tilsvaret hennes har inspirert tusenvis!